Dział Ogólny > Archiwum Karier
Warta Poznań ! Niestety koniec :((((((
mateo819:
Oby tak dalej :)
Carlos:
9 Kolejka
0 - 2
Opis Meczu
Górnicy ten mecz zaczeli lepiej bo pierwsi sobie stworzyli okazje do zobycia bramki ale jednak nie wykorzystali jej, natomiast w 13 minucie pięknym strzałem popisał się Iwanicki i zerwał tzw. Pajęczyne w siatce Szymańskiego, potem znów gospodarze zaatakowali wrzutka z rożnego dobrze wybijają obrońcy jednak zawodnik Górnika był na przedpolu i huknął z całej siły jednak Radliński popisał się świetną interwencją, w 37 minucie boisko musiał opuścić Piotr Reiss z powodu kontuzji w jego miejsce wszedł Castolo i mało brakło a w 40 minucie podwyższył by wynik meczu na 0:2. Druga połowa już był nudniejsza i w 64 minucie Zakrzewski ustalił wynik spotkania na 0:2. Warta Awansował na pozycje v-ce lidera.
Statystyki meczu:
13' Iwanicki
64' Zakrzewski
Paweł Iwanicki
WAR Strzały GKP
3 7
Strzały celne
2 2
Faule
3 2
49% 51%
Składy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po meczu powiedzieli !
Rafał Ulatowski: Kolejny mecz w którym w pierwszych 15 minutach otwieramy wynik spotkania, wynik napewno cieszy jednak kontuzja Piotrka Reissa nie jest zbyt miła wiadomością jednak to lekki uraz i już chyba w następnym meczu będzie mógł wystąpić
Dominik Nowak: Pierwsi stworzyliśmy sobie sytuacje jednak to goście objeli prowadzenia, Warta w tym seoznie to bardzo mocny zespół i nie można ich lekceważyć Trener Ulatowski zrobił z tych grajków naprawde silny zespół który może walczyć o Ekstraklase
PS. Następna relacja w nowej szacie graficznej :)
TekU:
gratuluje wygranej nie muszę ci mówić że to najlepsza kariera na forum;)
ps:jaka ta szara graficzna??
jackz:
no niezle ci idzie ostatnio. graty pokonania gornika!
mam do ciebie jedno pytanie. czy masz dobrze dzialajace stroje gornika polkowice? bo u mnie nie dzialaja!
Carlos:
Skrót Spotkania
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Prosze podawać w komentarzach co ew.zmienić/dodać.
Nawigacja
[#] Następna strona