Dział Ogólny > Archiwum Karier

Arsenal Londyn by MasterCreati

<< < (4/70) > >>

Katalończyk18:
Myślę że twoja kariera będzie jedną z lepszych na tym forum i obyś prowadził ją jak najdłużej ;) Tyle tutaj tych opowiadań , ze kusi mnie aż rozpocząć pisanie swojego jak kiedyś ^.^

Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mogę Cie zapewnić, że na top player nie wygram wszystkiego po sezonie nawet takim mocnym składem. może za 2-3 sezonu ale teraz to na pewno nie :)

--- Koniec cytatu ---
heh, no to może niższy poziom, ale słabszy skład :D w każdym razie ważne żeby Tobie się podobało, bo to Ty grasz

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślę że twoja kariera będzie jedną z lepszych na tym forum i obyś prowadził ją jak najdłużej ;) Tyle tutaj tych opowiadań , ze kusi mnie aż rozpocząć pisanie swojego jak kiedyś ^.^

--- Koniec cytatu ---
no to wróć i pisz tak jak dawniej :D pamiętam twoją karier :P
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh, no to może niższy poziom, ale słabszy skład :D w każdym razie ważne żeby Tobie się podobało, bo to Ty grasz

--- Koniec cytatu ---
zazwyczaj jak robię dużo transferów to mi się nudzi. Gdy zrobię więcej niż 3-4 transfery to się mi grać jakoś nie chce a Arsenal to klub który kocham i bardzo lubię ten skład który mają a i stat nie mam ze stronki REJESTRACJA lub LOGOWANIE ponieważ grajac na tamtych statach ciężko jest przegrać mecz :D Clichy(90) Seba(87) hah :D

Katalończyk18:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno to wróć i pisz tak jak dawniej :D pamiętam twoją karier :P

--- Koniec cytatu ---

Nawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p

--- Koniec cytatu ---

Ja też pamiętam twoją karierę Borussią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej