Dział Ogólny > Archiwum Karier
Arsenal Londyn by MasterCreati
Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p
--- Koniec cytatu ---
heh a kto nie pamięta, pamiętam że miałeś wówczas mniej więcej tyle samo stron co ja wówczas, więc gdybyś nie kończył byś miał też długą karierę jak ja czy MasterCreati :)
jackz:
szkoda ze tylko remis w stosunku do ciebie, ale ten wynik mnie cieszy bo koguty i arsenal to najlepsze dla mnie zespoly w anglii! ;)
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p
--- Koniec cytatu ---
Pisałeś na prawdę super karierę Borussią, wróć prosimy cię ;) A co do tematu, szkoda tego remisu z kogutami, ale tak jak powiedział jackz , Tottenham to jedna z najlepszych potęg w Anglii razem z Arsenalem i jak te dwie drużyny się wówczas ze sobą spotkają , to będzie ostry mecz do końca ostatniej sekundy. I tak to było u ciebie, ale remis to dobry wynik :)
MasterCreati:
5 Kolejka
Piękne zwycięstwo na The Emirates z beniaminkiem !
Arsenal nie mógł sobie pozwolić na stratę punktów w tym spotkaniu bowiem już zremisowali i przegrali jedno spotkanie w tym sezonie i tylko dwa wygrali, Kanonierzy zagrali pewnie i zdecydowanie. Każda akcja była przemyślana i skuteczna. Kanonierzy tym samym umocnili się na pozycji 4 w lidze lecz to dopiero 5 kolejka a do końca sezonu pozostało bardzo wiele do zrobienia.
Robi1908:
Ależ żeś rozgromił Newcastle, ale Newcastle (o ile pamiętam) zawsze umiało wysoko przegrywać z drużynami z wyższej półki :D oby tak dalej :) wbij do mnie
Nawigacja
[#] Następna strona