Archiwum > Sport

Jagiellonia Białystok Wszystko o tym klubie

<< < (8/19) > >>

Bujo:
Grosicki strzelił bramkę z Bursasporem na 1:1! Już strzela coś czuję, że po tym sezonie pójdzie do jakiegoś Fenerbache czy cuś ;)

TekU:
Tylko nie do Niemiec  ;D :D

Nederland:
Po jednym golu, zwłaszcza strzelonym z bliska i trochę szczęśliwie (Ivankov niejako wbił sobie piłkę do bramki) wnioskujesz, że pójdzie do Fenerbahce? Brożek gra z deka lepiej w Turcji od Grosickiego, a jakoś o takich proroctwach dotyczących jego samego nie słyszałem.

Zresztą Trabzon jest teraz bodajże liderem, więc jak tak dalej pójdzie, to Brożkowie będą grać na jesieni w LM.

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo jednym golu, zwłaszcza strzelonym z bliska i trochę szczęśliwie (Ivankov niejako wbił sobie piłkę do bramki) wnioskujesz, że pójdzie do Fenerbahce? Brożek gra z deka lepiej w Turcji od Grosickiego, a jakoś o takich proroctwach dotyczących jego samego nie słyszałem.

Zresztą Trabzon jest teraz bodajże liderem, więc jak tak dalej pójdzie, to Brożkowie będą grać na jesieni w LM.

--- Koniec cytatu ---

Liderem jest aktualnie nie kto inny jak Bursaspor, Trabzon jest drugi ;). A Ivankov piłkę wbił sobie do bramki bo niejako już nie mógł nic zrobić (Grosik może i z bliska, ale za***ał petke z rotacją i to z LEWEJ, jego słabszej nogi to było nie do obrony), a o Brożku jak na razie nic nie słyszałem, oświeć mnie co takiego zrobił? Przecież nie zagrał nawet jeszcze ani minuty. ;) Po meczu z Galatasaray Grosikiem już się zainteresowali, więc mówię, że jak tak dalej pójdzie to zostanie sprzedany do jakiejś dobrej drużyny, w przypadku Brożka nie wiem czy jest lepsza drużyna w Turcji na tyle by miał odchodzić z Trabzonsporu. Skoro Trabzonspor jest tak wysoko w lidze i wszystkich klepie to czemu Brożek nic nie strzelił ani choć nie asystował?

P.S W tej chwili Trabzon gra z Antalayasporem i obydwu braci Brożków nie ma pierwszej jedenastce.

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA Ivankov piłkę wbił sobie do bramki bo niejako już nie mógł nic zrobić (Grosik może i z bliska, ale za***ał petke z rotacją i to z LEWEJ, jego słabszej nogi to było nie do obrony)
--- Koniec cytatu ---

Mógł. Wystarczyło, żeby się rzucił w drugą stronę. Sam fakt zdobycia bramki słabszą nogą też mnie nie zachwyca - w dzisiejszych czasach gracze wybitnie jednonożni zdarzają się praktycznie tylko w defensywie.

--- Cytuj ---, a o Brożku jak na razie nic nie słyszałem, oświeć mnie co takiego zrobił?
--- Koniec cytatu ---

Chociażby zaliczył ładną asystę w meczu z Besiktasem w Pucharze Turcji. Skoro onanizowano się nad taką sobie bramką Rudnevsa, to czemu o Brożku cicho? O ile dobrze pamiętam, podawał piętą w sprytny sposób.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej