Archiwum > Sport

Jagiellonia Białystok Wszystko o tym klubie

<< < (9/19) > >>

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMógł. Wystarczyło, żeby się rzucił w drugą stronę. Sam fakt zdobycia bramki słabszą nogą też mnie nie zachwyca - w dzisiejszych czasach gracze wybitnie jednonożni zdarzają się praktycznie tylko w defensywie.

--- Koniec cytatu ---

Dobrze, fakt iż zdobył gol słabszą nogą nie jest godny wspomnienia - zgadzam się tutaj z tobą, ale przyjrzyj się dokładnie jakiej rotacji dostała piłka, bramkarz Bursy myślał, że poleci ona w długi róg, a ona go zaskoczyła i skręciła. Nie wiem czy tylko wystarczyło rzucić się w drugą stronę..

REJESTRACJA lub LOGOWANIEChociażby zaliczył ładną asystę w meczu z Besiktasem w Pucharze Turcji. Skoro onanizowano się nad taką sobie bramką Rudnevsa, to czemu o Brożku cicho? O ile dobrze pamiętam, podawał piętą w sprytny sposób.

--- Koniec cytatu ---

Skoro gra tak dobrze i pięknie asystuje to czemu gra pełny mecz tylko w pucharze Turcji, a w lidze rozgrywa tylko końcówki spotkań?

Grosik zdobył kolejnego gola w spotkaniu z Trabzonsporem, jednak nie będę się nad nim "onanizował", ponieważ był on zdobyty po niemałym rykoszecie i bramkarz nie mógł nic zrobić.

Jagiellonia wróciła już do kraju, jutro o godz. 17:30 odbędzie się prezentacja drużyny w galerii Alfa. Odkryciem okresu przygotowawczego według mnie był Seraltić, zdobył 3 bramki i kilkakrotnie asystował. Krążą plotki, że w meczu ze Śląskiem (26.02) ma wyjść na szpicy zamiast Tomasza Frankowskiego.

P.S Tu moja kompilacja o Kamilu Grosickim ;).

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

TekU:
Bujo zajebista ta kompilacja. Fajną pierwszą bramkę zdobył

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBujo zajebista ta kompilacja. Fajną pierwszą bramkę zdobył

--- Koniec cytatu ---

Dziękuje za słowa uznania ;). Szczerze mówiąc też się ździwiłem, że zdobył ją tak efektownie :P.

Grzeszczak przyjeżdżaj jutro do Białego, prezentacja Jagi będzie ;).

Jak myślicie? Jaki będzie wynik ze Śląskiem? Ja obstawiam 2:0 dla nas. ;)

TekU:
Ta gdyby mój tatuś kochany kibicował Jadze to na pewno bym przyjechał ;D ;D. Essomba pokaże jak się gra i będzie 2-1

furtak123:
Napastnik Jagielloni Białystok Bartłomiej Grzelak będzie musiał poczekać na debiut w swoim nowym klubie w Ekstraklasie. Pozyskany w przerwie zimowej zawodnik zerwał ścięgno Achillesa i nie zagra na wiosnę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej