Dział Ogólny > Archiwum Karier

Widzew Łódź ! 2-1 na początek rewanży z Legią Warszawa ! Magiczny Sernas !

<< < (6/23) > >>

jackz:
szkoda porazki w LE, no ale i tak uważam, że bardzo ciężko będzie ci awansować z tej grupy! życzę powodzenia i tak! ;)
Co do meczu z koroną to według statystyk zwycięstwo ci się należało! ;)

TekU:
wielka szkoda przegranej w LE ale Getafe to Getafe a remisu z Koroną nie spodziewałem się zapraszam do mnie

MasterCreati:
no Getafe Cię załatwiło ładnie a remis z Koroną trochę pechowy bo miałeś więcej strzałów..

megson19:
2 Kolejka za nami !Wywozimy punkt z Hamburga ! !

Cenny punkt ! Wielki sukces piłkarzy Widzewa ,którzy wywożą remis 2-2 z Hamburga.Mecz zaczął się po naszej myśli.
Graliśmy rozważnie ,nie traciliśmy głupich piłek.Jednak w 23 min w zderzeniu naszych zawodników piłkę przejmuje
Ze Roberto , mnie na bramke sam na sam , Mielcarz górą , ale przy dobitce Petrica nie miał już nic do powiedzenia.
1-0 dla gospodarzy.Nie minęło 10 minut a mieliśmy remis !.Dośrodkowanie z lewej strony Tomasika , na piłkę nabiega
Cuqui i głową w długi róg nie daje szans Rostowi.Do Przerwy remis.2 część spotkania to głównie walka naszych piłkarzy
w środku pola .Plan Trenera Michniewicza sprawdzał się w 100%.Gracze Hamburga nie potrafili przebić się przez szczelny
środek pola.67 min przynosi rzut rożny gospodarzom.Najwyżej wyskakuje Mathijsen i daje prowadzenie HSV.Widzew dokonuje
zmiany.Wchodzi Nakoulma w miejsce Robaka.89 min i sektor gości mało nie rozniósł konstrukcji stadionu z radości.Odwrócony
plecami do bramki Sernas wykłada piłkę Nakoulmie a ten przebijając się przez 3 rywali uderza w długi róg i daje cenny punkt
Widzewiakom.Widzew niespodziewanie remisuje na wyjeździe z SV Hamburger.
Po meczu powiedzieli :

(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Remis z tak klasową drużyną to dla nas wielki sukces,widać było po chłopakach chęci do gry,ambicje,wiadomo zdarzały się błedy,ale
przy meczach z taka drużyną nawet najmniejszy błąd może zaważyć o wyniku.Dziękuje."

(Trener Hamburger SV) Armin Veh:
"Bardzo wyrównany mecz , Widzew nie spodziewałem się , że aż tak wysoko postawi poprzeczkę i za wszelką cene
będą chcieli wywieść jakies punkty.Ich nieustąpliwość została nagrodzona w postaci 1 pkt.Dziękuje."

Składy obu drużyn na to spotkanie :

Pomeczowe Statystyki :

Carlos:
W LE nie najlepiej remis porażka ale mnie włąśnie to denerwuje w RISA że są te sloty i Widzew jest w  LE ale życze powodzenia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej