Dział Ogólny > Archiwum Karier
Widzew Łódź ! 2-1 na początek rewanży z Legią Warszawa ! Magiczny Sernas !
megson19:
Też to troche drażni ale jakoś trzeba to przetrwać :) np miałem w list of targets kupić sola Cambella, zgodził się ale mimo to zrezygnowałem żeby zachowac troche realizmu
Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż to troche drażni ale jakoś trzeba to przetrwać :) np miałem w list of targets kupić sola Cambella, zgodził się ale mimo to zrezygnowałem żeby zachowac troche realizmu
--- Koniec cytatu ---
I dobrze zrobiłeś ;).
Szkoda remisu z Koroną, ale za to (nie wiem czemu wy to nazywacie złym wynikiem :)) punkt urwany z HSV, a to nie jest drużyna typu Red Bull Salzburg ;).
megson19:
6 Kolejka za nami !Podział punktów w meczu przyjaźni !
Remisem zakończyło się spotkanie Ruchu Chorzów z zaprzyjaźnionym Widzewem Łódź.Mimo fatalnej pogody
kibice dopisali , zawodnicy nie zawiedli i byliśmy świadkami ciekawego widowiska.Już w 4 min Robak mógł
dać prowadzenie swojej drużynie.Wbiegł w pole karne z lewej strony i trafił w słupek.Co nie udało się gościom
udało się Ruchowi.W 17 min Pułkowski oddał strzał z ok 30 metrów i Fabiniak odprowadził tylko piłkę wzrokiem.
w 25 minucie mieliśmy rzut rożny z lewej strony dla gospodarzy.Janoszka dośrodkowuje,piłkę wybija Ukah.Ta
spada wprost pod nogi Pułkowskiego a ten oddaje swój 2 strzał w tym spotkaniu i po raz 2 wpisuje się na liste
strzelców.Do przerwy 2-0 dla gospodarzy.Wynik ten podrażnił 5 drużynę ekstraklasy i od początku Widzew
rzucił się do ataku na bramke strzeżoną przez Perdiljca.W 54 min Robak podaje do Pacheco a ten wbiegając
w pole karne w długi róg bramki strzela obok interweniującego bramkarza Ruchu. 2-1.W 63 minucie zmiana.
W miejsce Sernasa wchodzi Nakoulna.w 78 minucie wbiega w pole karne ,strzela z lewej strony piłkę odbija
golkiper gospodarzy a ta spada pod nogi Robaka.To co nie udało się na poczatku udało się w końcówce.
Ratuje remis Widzewowi. Ruch 2 - 2 Widzew . Mecz przyjaźni na remis.
Po meczu powiedzieli :
(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Z piekła do nieba można by powiedzieć.Bardzo wyrównane spotkanie i myśle , że żadna z drużyn nie może czuć się pokrzywdzona , a i kibice
mogą świętować wspólnie ten remis. Dziękuje."
(Trener Ruchu Chorzów) Waldemar Fornalik:
"W pierwszej części oddaliśmy 2 strzały i 2 z nich dały nam upragnione gole.Gramy co raz lepiej,najwyższy czas na pnięcie sie w góre
tabeli bo 14 pozycja to lekkie rozczarowanie.Dziękuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :
Pomeczowe Statystyki :
Bujo:
Szkoda remisu, punkty są ci potrzebne. ;)
P.S To jest śnieg czy takie jakby kropelki na kamerze? ;D.
megson19:
snieg/deszcz w patchu xd musze przyznac ze czasami az pilki nie widac;p
Nawigacja
[#] Następna strona