Dział Ogólny > Archiwum Karier

Widzew Łódź ! 2-1 na początek rewanży z Legią Warszawa ! Magiczny Sernas !

<< < (17/23) > >>

megson19:
14 Kolejka za nami ! Wygrana z Arka ! Widzew dalej bez porażki u siebie ! Magiczny Sernas !

Widzew Łódź pokonał Arke Gdynia 2-0 przy Al.Piłsudskiego w ramach 14 kolejki ekstraklasy.Bramki dla Widzewiaków
strzelali : tradycyjnie już Dervydas Sernas oraz lewy pomocnik Piotr Tomasik.
Po meczu powiedzieli :

(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Cieszy wysoka forma mojej drużyny , mecz za meczem to praktycznie 3 pkt.Jestem bardzo zadowolny z atmosfery w drużynie.Obyśmy dalej wiedli
prym "nie przegrywalnej" drużyny u siebie jak i na wyjazdach.Dziękuje."
(Trener Arki Gdynia) Dariusz Pasieka:
"No co tu dużo opowiadać , Widzew nie pokonany u siebie w tym sezonie , naprawde bardzo ciężko tu sie gra.Nie pozwolili nam na zbyt wiele
, ciągle mam nadzieje ze wydostaniemy się z dołka.Dziękuje."

Składy obu drużyn na to spotkanie :

Statystyki pomeczowe:

Przepraszam najmocniej ale zapomnialem nagrac skróty :( to sie wiecej nie powtórzy :)
a że nie mam już szans na awans LE pozwole sobie 2 mecze symulować i skupić się na lidze .

reddevil8911:
Gratuluje wygranej z Arką, ten Sernas to istne sreberko.

megson19:
15 Kolejka za nami ! Wygrana z Podbeskidziem ! Widzew dalej bez porażki u siebie ! znowu Sernas ! Robak odblokowany?

Kolejne zwycięstwo na swoim terenie zalicza Widzew Łódź.Choć przegrywał po golu Malinowskiego to już przed przerwą wyrównał
nie kto inny jak Darvydas Sernas.W 2 połowie Widzew koniecznie chciał strzelić gola co dało efekt w końcówce gdzie
Adrian Budka wyłożył na 4 metr piłke Marcinowi Robakowi a ten dopełnił formalności.Koniec rundy Widzewa na własnym stadionie
.Ostatnie 2 mecze to wyjazdy do Szczecina i Lublina.Tak więc Widzew jesienią u siebie nie pokonany !
Po meczu powiedzieli :

(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Jesień na boisku w Łodzi zakończona po naszej myśli, mimo iż przegrywaliśmy to ten zespół stać na podniesienie sie i strzelenie 2 bramek.
W końcu odblokował się Marcin Robak , bo już trochę zaczynałem się o to martwić.Czekają nas jeszcze 2 mecze,miejmy nadzieje z kompletem
punktów.Dziękuje."
(Trener Podbeskidzia Bielsko-Biała) Robert Kasperczyk:
"Nie ma co ukrywać , nie przyjechaliśmy tu w roli faworyta.Co prawda prowadziliśmy 1-0 , ale ciężko było by to utrzymać przy nawałnicy
akcji gospodarzy.Szkoda ze nie ugraliśmy chociaż punkcika , który może mieć kluczowe znaczenie w utrzymaniu sie w lidze.Dziękuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :

Statystyki pomeczowe:

Skrót spotkania: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Carlos:
Sernas na króla co mecz bramka zara bedą się o niego bić

Bujo:
No Sernas normalnie cud miód! ;) Gratuluję za taką serię na swoim boisku ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej