Dział Ogólny > Archiwum Karier
Widzew Łódź ! 2-1 na początek rewanży z Legią Warszawa ! Magiczny Sernas !
reddevil8911:
Gratuluję ostatnich dobrych wyników. Ciekawe który jesteś w grupie? :)
megson19:
16 Kolejka za nami ! Remis z Pogonią w Szczecinie !
Remisem 1-1 zakończyło sie ostatnie spotkanie 16 kolejki między Pogonią Szczecin a Widzewem Łódź.Dobrze spisujący
się tego dnia gospodarze wyszli na prowadzenie dzięki Mikołajowi Lebedyńskiemu.Po przerwie wyrównał wracający
do formy strzeleckiej Marcin Robak strzałem głową.Podział punktów w Szczecinie.
Po meczu powiedzieli :
(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Widać było w grze moich zawodników lekkie zmęczenie ostatnimi meczami.Wiadomo nie można co mecz grać na 120% i wszystkiego wygrywać.
Przerwa świąteczna daje sie nam wszystkim w głowy ,stąd remis 1-1 uważam za dobry rezultat.Dziękuje."
(Trener Pogoni Szczecin) Mariusz Kuras:
"Szkoda troszeczke remisu bo w moim mniemaniu byliśmy dziś drużyną lepszą, no ale
liczy się liczba strzelonych bramek a ta wynosiła po jeden z każdej strony.Dziękuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :
Statystyki pomeczowe:
Skrót spotkania:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Przemek112:
Równasz wszystkich z ziemią dosłownie> Wielkie gratki. wbij do mnie.
megson19:
17 Kolejka za nami ! Porażka z Zagłębiem w Lubinie ! Koniec serii bez porażki !
Widzew przegrał swoje 2 spotkanie w tym sezonie.Zmęczenie tą rundą łodzianie ostatni swój mecz zremisowali 1-1 z Pogonią ,
a dziś musieli uznać wyższość gospodarzy.Na prowadzenie wyprowadził ich Dokic z rzutu karnego.Zaledwie akcje później
Sernas wykorzystał błąd obrony i strzelił w sytuacji sam na sam.Kolejna bramka to zamieszanie w polu karnym.Do piłki dopada
Woźniak i mamy 2-1 dla gospodarzy.Po przerwie na 2-2 wyrównuje Marcin Robak.Radość nie trwa długo.Kolejny błąd w tym meczu
i Dokic zdobywa swoją 2 bramke ustalając wynik na 3-2.Porażka staje sie faktem.Ostatnia kolejka za nami.Już niedługo wywiad z
trenerem na temat rundy jesiennej oraz inne ciekawostki.
Po meczu powiedzieli :
(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:
"Kurcze... no straszna szkoda bo zasłużyliśmy na porażke tak samo jak Zagłebie a nawet może mniej.Idiotyczne błędy z jednej
jak i z drugiej strony.Żadna z bramek gospodarzy nie była strzelona z akcji.Jestem wściekły, nie mam nic do gospodarzy,
poprostu szkoda mi tego meczu.Zagłebiu gratuluje wygranej.Dziękuje."
(Trener Zagłębia Lubin) Marek Bajor:
"Cieszy nas wygrana, przedziwny mecz, wiecej przypadku niż spójnej gry.Teraz przerwa: odpoczynek,praca,transfery.Dziekuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :
Statystyki pomeczowe:
Skrót spotkania:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Super_Mario:
Dzięki za odwiedziny i za zaproszenie :)
Widzę, że jedziesz Widzewem ze wszystkimi jak chcesz. Ten Sernas to świetny piłkarz, jak na polskie warunki. Jak sam zaczynałem karierę w Ekstraklasa Patchu Legią, to też mi trochę nerwów napsuł i strzelił mi 2 gole.
Nawigacja
[#] Następna strona