Dział Ogólny > Archiwum Karier
Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!
jackz:
oj co tak slabo... dwie przegrane i jeszcze do tego park ji sung, byly zawodnik diablow zadal decydujacy cios! to musialo bolec!
reddevil8911:
Kolejka 36
Bebe bohaterem, Man United mistrzem Anglii sezonu 2010/11!
Jest 20 tytuł Mistrzów Anglii, po bardzo ciężkim boju w meczu z kogutami. Udało się sięgnąć po ten tytuł, jedyną bramkę meczu zdobył kapitalny uderzeniem z 20 metrów Bebe. Dzięki temu golowi Manchester United zapewnia sobie mistrzostwo na dwie kolejki przed końcem sezonu.W tym sezonie oprócz tytułu mistrzów Anglii, gracze Sir Alexa zdobyli również Ligę Mistrzów, czyli mamy powtórkę z 2007 roku, podwójna korona.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tabela po 36 Kolejkach!
Sir Alex Ferguson: Dziękuje zawodnikom i kibicom w tym meczu. Mimo zmęczenia moi gracze pokazali ducha walki. Wreszcie wypełniłem swój cel pokonałem FC Liverpool w zdobyczach mistrzowskich. Czy dalej będę prowadził Man United tego nie wiem, kto by mnie zastąpił też nie mam pojęcia. Dzisiaj wszyscy cieszymy się z naszego sukcesu, nic innego się nie liczy.
Robi1908:
Brawo, United mistrzem Anglii! A co do wypowiedzi Alexa ; Otóż, zastąpić może cie tylko i wyłącznie Roy :) Jeszcze raz gratuluję ;D.
RoGalos:
Gratuluję zdominowłeś sezon
Giggs11:
No i jest podwójna korona gz :)
Nawigacja
[#] Następna strona