Dział Ogólny > Archiwum Karier

Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!

<< < (88/91) > >>

Super_Mario:
A tam będziesz się uczył... Żartuję oczywiście :)
Wracaj szybko jak to tylko możliwe :)

Na dwie kolejki przed końcem masz Mistrza. Gratulacje, zwłaszcza po tych wszystkich czystkach.
Gratuluję demolki Marsylii w finale LM :)

reddevil8911:
Kolejka 37

Rezerwy remisują wygrany mecz!

Cóż za horror oglądali kibice zgromadzeni na Molineux Stadium. Najpierw piękna gra gości i prowadzenie aż 3:1, potem obudzenie gospodarzy w ostatnich 10 minutach meczu i 3:3. Piękny mecz, aż żal że taka drużyna spadają do niższej klasy rozgrywkowej.

Ostatnia Kolejka

Pewna wygrana na koniec sezonu!

To był ostatni mecz w wielkiej piłkarskiej karierze Edwina Van Der Sara. Jego pożegnanie wypadło bardzo dobrze, młode diabły pozwoliły godnie się pożegnać legendzie światowej piłki. Wygrana 3:1 na własnym boisku, świetny występ Bebe, który ostatnimi czasy jest najlepszym zawodnikiem Manchesteru United. Ich dzisiejszy rywal tym spotkaniem pożegnał się  z

Tabela BPL i lista wyróżnień:

Wśród 11 sezonu, nie ma żadnego z graczy Mistrza Kraju, dziwne prawda :P

Po tym sezonie z BPL żegnamy zespoły: Birmingham City,Wolverhampton Wonderers, Blackpool.

To już koniec....

Van Der Sar: Te 6 lat spędzone w tym klubie, były dla mnie fantastyczne. Szkoda tylko że nie udało mi się wygrać Pucharu Anglii. Miałbym wszystkie trofea zdobyte w tym kraju jakie można mieć. Po zakończeniu kariery zamierzam dalej współpracować z tym klubem. Mam propozycję zostać nowym trenerem bramkarzy w United, ale jeszcze ją rozważam. Dziękuje menadżerowi, kibicom kolegom z drużyny za te piękne chwile jakie tutaj przeżyłem. Żal kończyć, ale jak się ma 40 wiosen na karku trzeba w końcu powiedzieć dość. Muszę, zaopiekować się swoją żoną która dochodzi do siebie po przebytej niedawno chorobie. Dziękuje, Glory Glory Manchester United Forever!

Wieczorem podsumowanie, na dziś tyle:)

TekU:
Gratuluje wygranej w lidze a będzie bronił Tomek?

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGratuluje wygranej w lidze a będzie bronił Tomek?

--- Koniec cytatu ---

Tomek został wystawiony na listę transferową za słaby jest. A poza tym kupiłem Nuera, więc wiesz kto będzie numer 1.

RoGalos:
Gratlujuę zwycięstw na sam konieć, to był Twój sezon. Szkoda tylko,ze szwaba na bramkę kupiłeś w miejsce Polaka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej