Dział Ogólny > Archiwum Karier
Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!
ARAe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECoś dziwnego się dzieje w tabeli. WBA pierwsze ,ManU w strefie Ligi Europejskiej ,a Chelsea nawet tam nie sięga ;)
hehe. Powodzenia w dalszym opisywaniu.
--- Koniec cytatu ---
To dopiero 3 mecze :D
Jak tak bedzie w polowie sezonu to jest czym sie martwic :D
MUFCFan:
Kurde ciekawe jak poszedł następny mecz; )
reddevil8911:
Kolejka 4
16 letni geniusz z Akademii United, przyćmił wszystkich!!!
To był trudny mecz, wyjazd na Ewood Park, zawsze jest trudnym spotkaniem. Zwłaszcza kiedy SAF'a wystawił sam młody skład(szczególnie 16 letni Cameron Stewart w pierwszej 11) jak się później okazało to był strzał w dziesiątkę. Absolutny debiutant stał się najmłodszym strzelcem bramki w historii Premier League ( Ten chłopak ma dopiero 16 lat i 3 miesiące). Jego oba gole były ozdobą dzisiejszego spotkania. Po tym meczu United zostaje na 6 miejscu w tabeli, tracąc 3 punkty do lidera ... WBA. Współczuje Fergiemu, młodzi gracze swoją grą dali mu dużo do myślenia, ciekawe co pocznie teraz Boss Czerwonych Diabłów.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po meczu powiedzieli:
Cameron Stewart: To najpiękniejszy dzień w moim życiu, kiedy dowiedziałem się że zagram z Blackburn od pierwszej minuty to byłem w szoku. Cieszę ze zdobycia dwóch goli w tym spotkaniu, fajnie że wygraliśmy dzięki moim bramkom.
Sam Allardyce: Cóż powiedzieć, pokonani zostaliśmy dzisiaj przez młodą drużynę z Old Trafford. Widzę, że Sir Alex miał nosa, do tych graczy. Musimy powalczyć o punkty w kolejnym meczu.
Roy Keane: No i super, wygraliśmy. Cameron pokazał, że ma jaja. Strzelił piękne dwa gole w tym meczu, oby na tym nie poprzestał. W dzisiejszym spotkaniu średnia wieku naszego zespołu wynosiła 19.5 roku. Najstarszy był Darren Gibson 22 lata, najmłodszy Cameron Stewart 16 lat. Ten mecz pokazał, że idziemy w dobrym kierunku.
Kolejny mecz: St. James Park Newcastle United.
TekU:
Widać że młodzi rządzą
MasterCreati:
no to mogę powiedzieć, że rośnie Ci gwiazda w Manchesterze !
Nawigacja
[#] Następna strona