Dział Ogólny > Archiwum Karier
Od małego chłopca do znakomitego piłkarza - Bal ; Robi Bogdanovic
Robi1908:
Niestety tę karierę zakończę z powodu? małego zainteresowania i olewania niektórych osób. Może kiedyś wrócę ale nie wiem. Dzisiaj zacznę nową karierę Barceloną :).
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety tę karierę zakończę z powodu? małego zainteresowania i olewania niektórych osób. Może kiedyś wrócę ale nie wiem. Dzisiaj zacznę nową karierę Barceloną :).
--- Koniec cytatu ---
Barceloną będziesz opisywał ? może w końcu ktoś pogra dłużej tym zespołem..bo jak nie to w końcu MasterCreati się weźmie sprawy w swoje ręce :D
Carlos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBarceloną będziesz opisywał ? może w końcu ktoś pogra dłużej tym zespołem..bo jak nie to w końcu MasterCreati się weźmie sprawy w swoje ręce :D
--- Koniec cytatu ---
Ja biore sprawy w swe ręce :P nawet jak wyjdzie Ekstraklasa Patch to gram dalej Sheffield ;D jak nie napotkam żadnych przeszkód postaram się min.50 stron tak jak Ty pompey ;D zacznij kimś słabszym ;)
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa biore sprawy w swe ręce :P nawet jak wyjdzie Ekstraklasa Patch to gram dalej Sheffield ;D jak nie napotkam żadnych przeszkód postaram się min.50 stron tak jak Ty pompey ;D zacznij kimś słabszym ;)
--- Koniec cytatu ---
nie no żartuje :D gram Romą bo gra mi się zajebiście :D
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa biore sprawy w swe ręce :P nawet jak wyjdzie Ekstraklasa Patch to gram dalej Sheffield ;D jak nie napotkam żadnych przeszkód postaram się min.50 stron tak jak Ty pompey ;D zacznij kimś słabszym ;)
--- Koniec cytatu ---
Barceloną, posprzedaje kilku piłkarzy i będzie git ;).
Nawigacja
[#] Następna strona