Dział Ogólny > Archiwum Karier
Od małego chłopca do znakomitego piłkarza - Bal ; Robi Bogdanovic
mojsesh:
Dzięki za życzenia no i życzę ci tego samego i nawet jeszcze więcej.
Co do tych panienek ta ja bym brał Caroline ładne spojrzenie ma i wgl. wydaje się ładna ;D
Przemek112:
Dzięki i wzajemnie:)
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELewyWisła 15 ; to dziewczyna na twoim avatarze to twoja laska? :D Jak tak to zazdroszczę :).
Master ; w następnej części dam mecz ;). zrozumcie ja piszę opowiadanie typu życiorysu wziętego z życia. Owszem, gram na pes'ie ale takie opowiadanie tylko na rozgrywaniu meczy nie polega :P.
--- Koniec cytatu ---
Tak :)
Bujo:
Bardzo ciekawa kariera, co prawda na razie mało meczy, ale i tak jest ciekawie ;).
P.S Ładniejsza na pewno Valencia, ale chyba jednak wybrałbym Caroline ;).
Robi1908:
Od małego chłopca do znakomitego piłkarza. Część 6 - Mecze..
Serie A - fixture 5.Lazio 3-0 Genoa
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Liga Mistrzów Faza Pucharowa 1 mecz.Rangers 0-3 Lazio
Ten mecz odpuściłem sobie..
Serie A - Fixture 6.A.S. Roma 0-1 Lazio
Bramkę dla Lazio strzelił w 88 minucie Zarate po mojej asyście.
Liga Mistrzów Faza Grupowa 2 mecz.Lazio 0-1 Olympigue Marsylia
Szkoda gadać, w tym meczu wogóle nie wyszedłem z ławki..
Bramkę dla Olympique Marsylia strzelił Tevez w 12 minucie..
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo tym strzale dałem ważną wygraną dla Lazio przeciwko drużynie Lecce..
Drużyna Lecce otworzyła wynik spotkania po fenomenalnym strzale Jedy z 49 minuty. .
Przez ostatnie tygodnie miałem strasznie zajęty czas, chodziłem codziennie na treningi oraz rozegraliśmy wciągu 2 tygodni 4 mecze. Jestem bardzo zadowolony z swojej postawy, tak samo jak trener. Który obiecał mi że jeśli będę utrzymywał taką formę jak w ostatnich meczach to będę miał pewne miejsce w pierwszym składzie.
Najlepsze spotkanie rozegrałem w meczu z Genoa, w którym strzeliłem dwie bramki oraz jeden raz asystowałem. W tym meczu dostałem notę 8.0.
Co w części 7;.- Wypadek Valencii..
Nawigacja
[#] Następna strona