Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by damiano913
MasterCreati:
mocna grupa ale jak na real jest do wygrania i na to liczę
Przemek112:
3 Kolejka Primiera DivisionSkłady obu ekip
W trzeciej kolejce Primiera Division Real Madryt podejmował na własnym boisku zespoł Malagi. Mecz od początku układał się dobrze dla gospodarzy którzy już w 20 minucie objęli prowadzenie po strzale Gonzalo Higuaina
Już w 22 minucie po faulu w polu karnym Marcelo na Fernando, sędzia wskazał na rzut karny,który obronił Casillas ale odbił piłkę przed siebie i Fernando nie miał problemów ze zdobyciem bramki i zrobiło się 1:1.
5 minut później było już 2:1 dla Królewskich, po błędzie obrony Malagi piłkę do bramki prawą nogą skierował Angel Di Maria.
Pomimo kolejnych ataków zespołu z Madrytu wynik do przerwy nie uległ zmianie. W drugiej połowie Zinedine Zidane desygnował na boisko swojego rodaka Karima Benzeme za Gonzalo Higuaina. Karim starał sie jak zawsze, ale nie bardzo mu wychodziło aż do 89 minuty kiedy strzelił bramkę na 3:1.
Galeria:
TekU:
Fajna ta twoja kariera. Zapraszam do mnie
reddevil8911:
Dobrze opisujesz, gratulacja za dobry wynik z Malagą. :D
Przemek112:
4 Kolejka Primiera Division
Składy obu ekip:
W czwartej kolejce znowu ciężki wjazd ekipy z Madrytu tym razem na Estadio Mestalla by zmierzyć się z Valencią.Już od pierwszych minut widoczna była przewaga Królewskich, którą w 6 minucie udokumentował zdobywając pięknego gola z dystansu Mesut Ozil i było 1:0Po barmce piłkarze Realu zwolnili nieco tempo gry,teraz to Valencia musiała pokusić się o bramkę, ale defensywa dowodzona przez Pepe nie dała się zaskoczyć.Wynik do przerwy nie uległ zmianie.Po przerwie piłkarze Realu zatakowali bramkę Cesara i udało się go zaskoczyć a konkretnie Mesut Ozil zdobył swoją drugą bramkę strzałem z pola karnego,nie dając szans golkiperowi nietoperzy na interwencję i było 2:0.Piłkarze Valencii podłamali się ewidentnie po straconej drugiej bramce. Próbowali strzałów z dystansu ale wszystkie łapał Iker Casillas. W 87 minucie Roberto Soldado strzałem z woleja pokonał Ikera Casillasa. Do końca meczu wynikł nie uległ zmianie.
Galeria i statystyki:
Nawigacja
[#] Następna strona