Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by damiano913
Robi1908:
No ładnie, 2 wygrane ;). Wbij do mnie
reddevil8911:
Gratuluje kolejnego ważnego zwycięstwa tym razem nad trudniejszym rywalem Valencią. ;) zapraszam do mnie
Przemek112:
Copa del Rey-1/16 finału-I mecz
Składy obu ekip:
W pierwszym meczy 1/16 finału Copa Del Rey Real Madryt podejmował na Santiago Bernabeu Espanyol Barcelona.Od samego początku spotkania widowisko było bardzo zacięte.Królewscy dali dowód swojej przewagi i objęli prowadzenie już w czwartej minucie spotkania po golu Mesuta Ozila który dostał kapitalne podanie od Cristiano Ronaldo.
Do przerwy wynik nie uległ zmianie,chociaż były szanse by go podwyższyćPo zmianie stron na boisku zameldował się Kaka zmieniając Ozila. Zidane miał nosa do zmiany ponieważ Kaka w 52minucie zdbył drugą bramkę dla Królewskich.
Królewscy pewni już swego grali sobie spokojnie piłka aż tu nagle zrobiła się 66min. i De la Pena umieścił piłkę w siatce ładnym strzałem w długi róg bramki. Zrobiło się tylko 2:1.
W 74 minucie Santiago Bernabeu ucichło. Ivan Alonso oddał kapitalny strzał z dystansu i utonął w objęciach kolegów.
Na boisku zrobiło się bardzo nerwowo. Gra się ewidentnie zaostrzyła.Piłkarze Realu starali się strzelić bramkę dającą zwycięstwo, ale niestety nie udało się. Wynik mógł zmienić jeszcze młody napastnik Alvaro Morata ale jego kapitalna przewrotka powędrowała nad bramką.
reddevil8911:
Dobry mecz, szkoda tych dwóch goli, jakby ta przewrotka weszła byłoby ciekawie. Rewanż w Barcelonie będzie cholernie ciekawy ;)
MasterCreati:
bardzo ładnie, chłopie pisz długo i długo bo twoja kariera jeżeli zagrasz choć sezon będzie warta jakiejś nagrody !
Nawigacja
[#] Następna strona