Dział Ogólny > Archiwum Karier

AS Roma by MasterCreati

<< < (53/57) > >>

Milten4867:
A więc finał z Milanem mam nadzieje, że wygrasz bo ich nie lubię.

jackz:
przegrales, ale i tak przeszedles! dobrze ze udalo ci sie trafic ta honorowa brameczke ;)

MasterCreati:
29 Kolejka

Udinese pokonane na wyjeździe ! Totti Strzela !

Ten mecz można zaliczyć na pewno do udanych i jednego z lepszych w ostatnim czasie. W pierwszej połowie dość spokojnie zagrały obie drużyny, prowadzenie w 31 minucie dał Totti oraz to Roma prowadziła grę. W drugiej połowie było nerwowo, dużo nie dokładności/ Jednak zapędy Udinese utemperował z 71 minucie Boriello, zmazał cień nadziei na korzystny rezultat dla Udinese. Mam nadzieję, że w końcu Kapitan Romy się odblokuje i znowu zacznie grać swoje i będzie nas czarował swoimi pięknymi bramkami i podaniami.

Skrót spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Przemek112:
Drugie miejsce jest jak najbardziej Realne :)

MasterCreati:
30 kolejka

AS Roma Atakuje ! Fiorentina strzela w ostatniej minucie !

Chyba nic gorszego nie mogło się przydarzyć ekipie Luciano Spallettiego, cały mecz mieli dużą przewagę i to oni byli lepszym zespołem po to by w 90 minucie spotkania stracić bramkę i przegrać mecz który mógł być wygrany mógł ale nie był ponieważ wspaniałych sytuacji nie wykorzystał Boriello i Totti. Roma nadal na miejscu czwartym, 5 punktów przewagi na Palermo, które znajduje się na miejscu 5. Strata do Milanu jest duża, zaś do Fiorentiny aż 6 punktów. Szanse na mistrzostwo są znikome a raczej ich już nie ma żadna drużyna prócz Interu.

Skrót spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej