Dział Ogólny > Archiwum Karier

AS Roma by MasterCreati

<< < (16/57) > >>

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERemis 1:1 z Palermo nie miał większego znaczenia. Musiałbyś się dopiero zacząć martwić gdyby uciekli Ci na 0:3, albo nie daj Boże na 1:4 i... dogrywka. Teraz czeka Cię... Bologna. Z nią nie powinieneś mieć problemów, chyba że będą mieć swój dzień :)

--- Koniec cytatu ---
dobrze mieć takie znawce jak Ty w Serie A :D

Super_Mario:
Jaki ja tam znawca, a tym bardziej w Serie A :D Gdyby nie Milan i Bari to bym olał tą ligę :D

Nie wiem na którym Patchu grasz, ale na tym od LiquidSnake'a Bologna (w przeciwieństwie do Fiory, Romy, Lecce, czy Genoi) była cienka. Tutaj może być inaczej :)

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaki ja tam znawca, a tym bardziej w Serie A :D Gdyby nie Milan i Bari to bym olał tą ligę :D

Nie wiem na którym Patchu grasz, ale na tym od LiquidSnake'a Bologna (w przeciwieństwie do Fiory, Romy, Lecce, czy Genoi) była cienka. Tutaj może być inaczej :)

--- Koniec cytatu ---
gram na FIRE, bardzo dobry patch, polecam go wszystkim. też lubię AC Milan, u mnie są pierwsi w lidzę ale także Lubie Lazio, Inter czy Udinese z Serie A i na tym koniec :)

Carlos:
Szkoda że zremisowałeś, podpisuje się pod twoimi słowami FirePatch jest bardzo fajny i polecam go wszystkim ;]

MasterCreati:
8 Kolejka

Bologna Pokonana ! Kontuzja Francesco Tottiego !

Zapowiadał się spacerek Romy i było tak, w 75 minucie kiedy liczyłem na którą pozycję wskoczę po tym zwycięstwie zostałem nie mile zaskoczony bramką i był remis. Jednak AS Roma w swoich szeregach doświadczonego środkowe pomocnika o nazwisku Perotta który dał nam zwycięstwo w 83 minucie spotkania po strzale z dystansu po rzucie rożnym. W 9 kolejce spotkamy się z pierwszym mocniejszym rywalem w tym sezonie czyli z Juventusem Tyrun który jest na pozycji 5.

Skrót Spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej