Dział Ogólny > Archiwum Karier

Valencia CF - Czy uda się podbić Hiszpanię?

<< < (3/26) > >>

reddevil8911:
Valencia, super klub bardzo go lubię. Życzę wytrwałości w pisaniu. ;)

kosaaa13:
o Lewy kariere rozpocząłeś widze ;)
obyś długo to pisał , wytrwałości .

Carlos:
Życze wytrwałości i dużo sukcesów z Valencią ;]

Lewy23:
Znamy nowego szkoleniowca Valencii!
Dziś poznaliśmy nowego szkoleniowca zespołu z Estadio Mestalla! Został nim były trener m.in:FC Barcelony i Galatasaray Stambuł - Frank Rijkaard.Nie wygrał faworyzowany asystent poprzedniego trenera - Juan Carlos Carcedo, którego na stronie internetowej popierali kibice.Zarząd uważa, że Frank lepiej spisze się w tej roli, ponieważ ma większe doświadczenie.Holender jest bardzo szczęśliwy z powodu iż został nowym trenerem Valencii.Oto jego wypowiedź dla prasy:

-Powracam do Hiszpanii, po krótkim pobycie w Turcji.Poprzednio prowadziłem FC Barcelonę,teraz wyzwanie nie mniejsze - mam okazję pokierować Valencią,Jestem bardzo szczęśliwy z tego,że zostałem wybrany na tę posadę.Postaram się zrobić wiele dobrego dla klubu, mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z wyników mojej pracy.Wiem, że klub ma problemy finansowe i nie wiadomo, czy znajdą się pieniążki na transfery, ale nawet bez nich jesteśmy w stanie poradzić sobie w rozgrywkach.Valencia ma wspaniałych piłkarzy, w których drzemie ogromny potencjał.Ja postaram się z nich wydobyć go.Dziękuję pięknie.

Czy były szkoleniowiec Barcelony odniesie sukces z Valencią?

MasterCreati:
no i dobrze, Rijkaard jest dobrym trenerem, lubię go i szanuje. Szkoda, że nie spróbuje swoich sił np. w BPL

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej