Dział Ogólny > Archiwum Karier

Juventus Turyn by Emilek1908 - 11 kolejka Serie A, vs. Milan

<< < (3/24) > >>

Bujo:
Coutinho to według mnie najlepszy transfer.. to co on wyprawiał z Tottenhamem, niestety jego wspaniała gra została przyćmiona hattrickiem Garetha Bale'a ;). Powodzenia życzę, Juve to jedyny zespół, którego nie mogę pokonać w PES-ie Barceloną :D.

Carlos:
Transfery dobre, młodzież napewno się rozwinie

Emilek1908:
1 kolejka ligowaRemis na inaugurację!

W 1 kolejce Serie A Juventus w Turynie podejmować zespół Parmy. Gospodarze od początku ruszyli do ataku. W 12 minucie Pepe podał na 11 metr do Iaquinty, ten odwrócił się i uderzył mocno. Bramkarz był bez szans. Na odpowiedź Parmy długo nie trzeba było czekać. W 21 minucie dobre podanie Crespo do Galloppy, ten wychodzi sam na sam z Buffonem. Kapitan Juve odbił uderzenie piłkarza Parmy, jednak przy dobitce był bezradny. Do końca oba zespoły próbowały przechylić szalę na swoją korzyść jednak wynik nie uległ już zmianie.
Bert van Marwijk - Był to właściwie pierwszy mecz Juve pod moją wodzą. Jestem średnio zadowolony z tego występu, bo Parma miała kilka groźnych sytuacji na strzelenie gola. Raz fantastycznie uratował nas Buffon. Dużo więcej spodziewałem się po Amaurim, który zagrał dzisiaj słabo. Gdybym wcześniej wpuścił Boriniego może udało by się coś ugrać bo młodzian wniósł sporo ożywienia w nasze szeregi. Po meczu dostałem informację że drobnej kontuzji doznał Aquilani, którego w meczu z Udine zastąpi najprawdopodobniej Coutinho.

Strzelcy:
12' Iaquinta (Pepe)
21' Galloppa
Zmiany:
Juve:
58' Amauri Borini
64' Aquilani P. Coutinho

Parma
61' Giovinco Ze Eduardo
73' Dellafiore M. Pisano

Kartki:
Amauri (Juve)