Dział Ogólny > Archiwum Karier
Juventus Turyn by Emilek1908 - 11 kolejka Serie A, vs. Milan
Carlos:
Zostań na dłużej przy Juve ;D
Emilek1908:
Transfery, transfery, transfery...
Tak jak mówił van Marwijk bez transferowych szaleństw w tym okienku. Sprowadzonych zostało trzech graczy i są to zawodnicy młodzi, na przyszłość. Mamy nadzieję że w Juve rozwiną się i będą grać kiedyś na miarę Alexa del Piero czy chociażby Paolo Montero. Przyjrzyjmy się tym graczom.
Philippe Coutinho (ur. 12 czerwca 1992 w Rio de Janeiro) – brazylijski piłkarz występujący na pozycji pomocnika. Obecnie zawodnik Juventusu Turyn sprowadzony z Interu Mediolan. Aż dziw że Mistrzowie Włoch oddali tak utalentowanego piłkarza jednemu z większych rywali. Podpisał kontrakt na 2 lata, i będzie grać w Juve z numerem 28.
Fabio Borini (ur. 19 marca 1991 w Bentivoglio) – włoski piłkarz, grający na pozycji napastnika w Juventusie do której przybył latem 2010 roku z Chelsea. Piłkarz wraca do Włoch, karierę zaczynał w Bolognie. Kwota transferowa nie została ujawiona, podpisał kontrakt na 4 lata. Będzie grał z numerem 22 na plecach.
Marco Rossi (ur. 30 września 1987 w Parmie) – włoski piłkarz występujący na pozycji środkowego obrońcy. Obecnie gra w Juventusie do którego przybył z AS Bari, jednak tam wypożyczony był z Parmy. Mówi się że transfer wyniósł około 300 tysięcy euro. Podpisał 2-letnie kontrakt i w Juve będzie grać z numerem 6.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEmilek witaj z powrotem! Gdzieś ty się podziewał? :) Please zostań z tą karierą na dłużej :)
Luigi Delneri poszedł do Bari i wszystko się zgadza :D
--- Koniec cytatu ---
A no byłem na Karaibach :D Musiałem trochę odpocząć od PESa no ale w końcu trzeba było coś zacząć robić ;) No właśnie też to zauważyłem, zarąbiście się zgraliśmy :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZostań na dłużej przy Juve ;D
--- Koniec cytatu ---
Mam taki zamiar ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProsze jeżeli zaczynasz jakąś kariere to pisz ją conamniej sezon a nie po 2-3 meczach rezygnujesz -.-
--- Koniec cytatu ---
Wiem że to się nudne robi, ale jakoś nie mogłem znaleźć sobie drużyny która by mi przypasowała. Juve zagrałem trochę w ML i gra mi się naprawdę fajnie.
Giggs11:
No to mam nadzieję że ta kariera będzie bardzooo długa :).
Super_Mario:
Transfery spoko, zwłaszcza ten ostatni :) Gostek szybko się rozwija. Nie daj skontuzjować Rossiego :)
Przemek112:
Powodzonka :)
Nawigacja
[#] Następna strona