Autor Wątek: WEplayWE - Where The Legend of WE9LE Lives On...  (Przeczytany 18195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 24.06.2010r.
  • WEplayWE Creator
WEplayWE - Where The Legend of WE9LE Lives On...
« dnia: Grudzień 31, 2010, 11:11:28 »
Jesli jest jakis stary wyjadacz, ktory z sentymentem podchodzi do klasyki gatunku Pro Evolution Soccer, byc moze bylby zainteresowany pograniem online w WE9LE (Winning Eleven 9 Liveware Evolution). Dla tych co nie wiedza, jest to poprawiona wersja PES5, ktora wydana zostala wylacznie w Korei Pld pol roku po wypuszczeniu PES5, i jest przez wielu uwazana do dzisiaj za najbardziej realistyczna pilke na PC'ta. A jesli dla kogos najwazniejszy jest realizm, a nie grafika (PES11, next geny itd...), to gre ta pokocha, tak jak wielu, ktorzy do dzis staraja sie by ta gra nie umarla.

Okolo rok temu pare osob sie postaralo, i sprawilo, ze mozna w nia grac online. A pare miesiecy temu scena z Rosji zrobila patcha - transfery, aktualne stroje, twarze, stadiony itd. itd.

Jesli bylby jakis chetny na jeden, dwa mecze, moze chcialby powspominac stare "dobre" ;) czasy, jesli ktos by mial jakies pytania, bardziej ogolne dotyczace gry itp. zapraszam na nasza grupe, utworzona tylko z mysla aby zebrac grajacych w WE9LE w jednym miejscu:

WEPLAYWE.PL

(to jest bez www z przodu)

Moj nick: Luk. Prosze nie zwazac, ze jest poki co malo czlonkow. Grupa dopiero co zostala zalozona ;)

Do gry nie potrzebna jest oryginalna wersja. No chyba, ze ktos by sie uparl, to zawsze moze szukac w antykwariatach w Korei Pld ;p

Mam nadzieje, ze kogos gra zaintryguje tak aby sprobowac w nia swoich sil. Jest to swietna gra.
Trzymajcie sie
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2011, 13:49:05 wysłana przez soyo »
Pamietaj!!!
Nie ma nic lepszego od WE9LE. Powiedz wszystkim swoim znajomym o niej, i upewnij sie aby dolaczyli do naszej grupy!!!

WEplayWE.PL - Where The Legend of WE9LE Lives On...

Offline HenRy#14

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 09.04.2009r.
Odp: WE9LE Online
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2011, 15:25:13 »
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=65b7ba1ad919ba21a091f0f0ad01dcc3&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=65b7ba1ad919ba21a091f0f0ad01dcc3&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Ładnie się prezentuję poszukam gierki na torrentach :)

Mam jeszcze parę pytań:
-Czy gra dużo różni się od PES'a 6?
-Jest możliwość gry bez aktualki z nowymi składami itp? Fajnie byłoby pograć składami z tego okresu gdy Duma Katalonii wygrywała lige mistrzów z Rijkaard'em)
-Jest wersja angielska czy trzeba się męczyć z koreańską?

@
nie znalazłem torrentów :( mógłbyś na PW zapodać link?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2011, 16:44:46 wysłana przez HenRy#14 »

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2011, 18:44:00 »
W koncu jakis odzew :)

Czemu nie czytasz calych postow. A gdybym, nie wszedl na forum przez pare miesiecy ? ;)

-> Hamachi... Tam tez znajdziesz inne osoby do gry.

...

Ładnie się prezentuję poszukam gierki na torrentach :)
Jak juz dla ciebie sie ladnie prezentuje... to poczekaj az w nia zagrasz. Magia...

Gra jest naprawde warta swojej legendy.

Mam jeszcze parę pytań:
-Czy gra dużo różni się od PES'a 6?
-Jest możliwość gry bez aktualki z nowymi składami itp? Fajnie byłoby pograć składami z tego okresu gdy Duma Katalonii wygrywała lige mistrzów z Rijkaard'em)
-Jest wersja angielska czy trzeba się męczyć z koreańską?
1 - nie gralem za wiele w 6'tke, i nawet to bylo pare dobrych lat temu. WE9LE to praktycznie PES5, wiec to juz ci powinno dac jakies wyobrazenie. Wiec przede wszystkim mniejszy arcade - wiecej gry podaniami. Jednak WE9LE to znacznie poprawiona wersja PES5'tki. Mniej fauli, lepsi bramkarze, lepszy ogolnie gameplay.
2 - oczywiscie; potrzebujesz tylko K-patch zrobiony przez scene wloska w 2005'tym i mozesz juz spokojnie grywac.
3 - K-patch :), jak tylko gra wyplynela, zebrala tyle pozytywnych opinii, ze od razu ludzie zaczeli pracowac nad tlumaczeniem.

@
nie znalazłem torrentów :( mógłbyś na PW zapodać link?
-> PW

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2011, 18:50:29 wysłana przez soyo »
Pamietaj!!!
Nie ma nic lepszego od WE9LE. Powiedz wszystkim swoim znajomym o niej, i upewnij sie aby dolaczyli do naszej grupy!!!

Offline pesmaniac

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 24.05.2008r.
    • Status GG
    • Fotochromy
  • Gram w: PES 6, PES 2013, FIFA 11
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 06, 2011, 21:25:15 »
mógłbym także prosić link na PW ? :)
\o/ Glory Glory Man United! \o/

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 06, 2011, 21:32:30 »
i ja też :)
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline |2udy

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 10.01.2007r.
  • Ping pong najlepszy!
    • Status GG
    • judgementcrematorium
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 07, 2011, 05:45:26 »
Piękne czasy i świetny silnik z PlayStation 2!
"Kopali tę piłkę pół życia swego biegając niczym w transie po trawie zielonej. . . gonili jak głupcy i nic nie ugrali! Kości gruchały, a karetki na syglane sunęły do nich oplacone z podatków naszych! A można przecież było w komara ciąć!.

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 07, 2011, 20:47:36 »
Cieszy mnie kolejny odzew. Im wiecej, tym lepiej :)

mógłbym także prosić link na PW ? :)
-> PW

i ja też :)
-> PW

Piękne czasy i świetny silnik z PlayStation 2!
Zainteresowany ?

pzdr
Pamietaj!!!

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 11, 2011, 13:51:15 »
Co jest z wami ? Odpaliliscie juz ta gre, czy nie ? ;)

...

Zadnych innych chetnych ?

Ok, jesli ktos zmieni zdanie, lub w przyszlosci ktos trafi na ten watek po raz pierwszy, niech wysle do mnie wiadomosc na priva, zamiast tylko pisac tu lub na Hamachi. Nie bede sprawdzal forum regularnie, podobnie bedzie z Hamachi w najblizszej przyszlosci, natomiast w przypadku wiadomosci prywatnych na forum, bede otrzymywal powiadomienia na mojego mejla, ktorego stale sprawdzam. Wiec, tylko prywatne wiadomosci odtad.

Mam nadzieje, ze kogos gra zaintryguje tak aby sprobowac w nia swoich sil. Jest to swietna gra.
Pamietaj!!!

Offline dj79

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 13.05.2009r.
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 12, 2011, 19:08:31 »
Ja też poproszę o link na pw.

Offline mateo819

• III - ligowiec
  • Na forum od: 28.06.2010r.
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 12, 2011, 19:45:16 »
Znalazłem temat z tą grą na evo-web.co.uk ale nie wiem czy mogę dać link :D

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=53880
najwyżej proszę o słowną reprymendę ;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2011, 19:48:17 wysłana przez mateo819 »

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 13, 2011, 02:04:27 »
Ja też poproszę o link na pw.
-> PM

-> PM

...

Jesli jest wiecej chetnych, nie bac sie tylko pytac ;)

Trzymajcie sie
Pamietaj!!!

Offline eVoluTioN

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.09.2010r.
  • <<<<PES>>>>
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 13, 2011, 15:43:36 »
ja rowniez poprosze o link na PW  ;)

Offline mateo819

• III - ligowiec
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 13, 2011, 18:12:57 »
Tak wogóle ktoś już to ściągnął i odpalił oprócz soyo? Jakie wrażenia? Ja dopiero ściągam, dzisiaj koło 22 być może napiszę, jak to się prezentuje.

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 13, 2011, 21:50:26 »
ja rowniez poprosze o link na PW  ;)
-> PM

Tak wogóle ktoś już to ściągnął i odpalił oprócz soyo?
Tak, cale multum ludzi od 2006'tego ;)

Ja w ta gre gram od bardzo dawna. Nowe PES'y to odpalam z reguly na pare/parenascie dni, po czym wracam z powrotem do WE9LE. Podobnie zreszta robi bardzo duzo innych osob. Gra jest znana, ale ludzie, ktorzy w nia graja sa rozproszeni, a wiekszosc nawet nie ma pojecia, ze od roku mozna w nia grac przez siec.

Stad moj temat.
Pamietaj!!!

Offline mateo819

• III - ligowiec
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 14, 2011, 17:08:29 »
Ściągnąłem, zainstalowałem. Wrzuciłem kitservera, podmieniłem k_text oraz 0_text, wgrałem patcha od ruskich i działa :) Gra jest bardzo podobna do PES'a 6... Jeszcze nie wiem jak sędziowanie / bramkarze / strzały, zagram kilka spotkań to napiszę.

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 14, 2011, 19:13:58 »
Ściągnąłem, zainstalowałem. Wrzuciłem kitservera, podmieniłem k_text oraz 0_text, wgrałem patcha od ruskich i działa :) Gra jest bardzo podobna do PES'a 6... Jeszcze nie wiem jak sędziowanie / bramkarze / strzały, zagram kilka spotkań to napiszę.
Jak ci pisalem w PM'ie, ale widze, ze go zignorowales ;), na poczatku zagraj bez patcha.

W ruskim patchu jest speeder zle ustawiony swoja droga. Jak mowie, na razie zeby poczuc gameplay, graj bez patcha.
Pamietaj!!!

Offline mateo819

• III - ligowiec
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 14, 2011, 21:49:36 »
Jak ci pisalem w PM'ie, ale widze, ze go zignorowales ;), na poczatku zagraj bez patcha.

W ruskim patchu jest speeder zle ustawiony swoja droga. Jak mowie, na razie zeby poczuc gameplay, graj bez patcha.
Nie ignorowałem, po prostu zainstalowałem wcześniej niż dostałem PM ;) Zaraz zrobię bez tego patcha, zobaczę jak to się będzie prezentować.

Offline soyo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • WEplayWE Creator
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 15, 2011, 01:07:52 »
Nie ignorowałem, po prostu zainstalowałem wcześniej niż dostałem PM ;)
;)

Zaraz zrobię bez tego patcha, zobaczę jak to się będzie prezentować.
Thumbsup ;)

...

Jedno wazne ogolne ogloszenie.

Siec Hamachi zostala przepelniona (max 16 osob), o czym sie niestety ostatnio dowiedzialem. Dobrze to swiadczy, poniewaz jest wiecej chetnych do gry niz sie spodziewalem, ale z drugiej strony jest zle bo nie nadaje sie na zebranie wszystkich grajacych w ta swietna gre w jednym miejscu. Po dluzszym poszukiwaniu wybor padl na Facebook, przynajmniej do czasu, az ktos nie zaproponuje czegos lepszego. Jednak oferuje to wszystko to co potrzeba: Mozliwosc dolaczenia do grupy, jednoczesnie widzac wszystkich aktualnych czlonkow, brak limitu na ilosc czlonkow w grupie, mozliwosc chatowania w grupie, mozliwosc chatowania pojedynczo, mozliwosc pisania wiadomosci do nieaktywnych czlonkow, no i pisanie ogolnych wiadomosci/problemow w glownym oknie.

W dalszym ciagu prosze innych chetnych o kontakt na priva. Tak teraz, jak i w przyszlosci. Jesli jednak by byly problemy z powiadomieniami na emaila (a takie cos juz zauazylem na niejednym forum) nie bede mial swiadomosci ze ktos do mnie cos pisze. W takim razie, gdybym przez dluzszy czas nie odpisywal, prosze mnie szukac bezposrednio na naszej grupie na Facebooku:

Winning Eleven 9 Liveware Evolution (WE9LE PC)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Moje konto: Luk Luka. Prosze nie zwazac, ze jest poki co malo czlonkow. Grupa dopiero co zostala zalozona ;)

pozdrawiam
Pamietaj!!!

Offline mateo819

• III - ligowiec
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 16, 2011, 15:29:26 »
Udało mi się zagrać kilka spotkań offline w tą grę, także dwa mecze z prawdziwymi przeciwnikami dzięki grupie na facebooku. Muszę powiedzieć: gra się super! Gra ma w sobie coś, co po zagraniu jednego spotkania przez neta ciągnie do następnego. Nie jest schematyczna, zawodnicy są bardzo plastyczni - mam na myśli, że drobne kopnięcia, zaczepienia wybijają z rytmu. Czasem piłka odbije się nie tak od nogi i już nie przyjęta. Rzuty wolne są pewnym wyzwaniem, jednak nie są nie do trafienia. Zachowanie bramkarzy oceniłbym na dobre, ale wiadomo, nie ma gry z ich idealnym zachowaniem. Czasem są źle ustawieni, czasem zostawiają zbyt wiele miejsca... No chyba, że taki był zamiar twórców. Sędziowanie stoi na wysokim poziomie, drobne przewinienia są rzetelnie odgwizdywane zaś te cięższe karane odpowiednio kartkami. To, co da się zauważyć na 1 rzut oka to gra głową. Napastnikom ciężko jest dojść do dobrej pozycji strzeleckiej, to obrońcy zwykle są górą, trudno wygrać pojedynek w powietrzu.
Generalnie polecam, bardzo fajna symulacja piłki nożnej, ma to coś czego nie mają najnowsze produkcje Konami czy też EA sports.

Offline dj79

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 13.05.2009r.
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 17, 2011, 23:41:41 »
Co tu dużo pisać,fajnie się gra,polecam .

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 17, 2011, 23:41:41 »