Dział Ogólny > Archiwum Karier
Nottingham Forest by Proti #13 - 9. kolejka - Nottingham przegrywa w hicie!!!
reddevil8911:
Łoł ale żeś zbił moje diabły. Na twoje Nottingham nie ma już mocnych. :o Gratuluję, coś czuje że z The Reds też mielonkę zrobiłeś.
Proti#13:
Kurde nie wiem co mam teraz zrobić... jak już mówiłem moi zawodnicy mają już po 87 overall (trzech), kilku po 85, reszta też powyżej 80... zrobiłem błąd ustawiając dynamiczny rozwój... nie wiem czy nie zacząć od nowa, także Nottingham...
Przemek112:
Nieee!nie zaczynaj kariery od początku bo poco a jak masz dynamiczny rozwój to już tak graj.
Proti#13:
No dobra, w sumie szkoda by mi było zaczynać od nowa...zwłaszcza, że obiecałem Masterowi że pobiję jego rekord :p tylko zero frajdy z gry, żadna radocha ogrywać wszystkich...idę na majstra, w LM zobaczymy
Proti#13:
8. kolejka
Ogromny zastrzyk adrenaliny, Liverpool bez punktów!
Mecz rozpoczął się tak naprawdę dopiero w drugiej połowie. Ale za to już w pierwszej akcji. Fernando Torres ładuje piłkę do siatki po dośrodkowaniu, dziwnym sposobem żaden z obrońców ani bramkarz nie przecięli lotu piłki. Odpowiedź nadeszła w 78 minucie. Piłkę do siatki trafia Moussi, ale sędzia dziwnie się zachowuje i pokazuje karnego... Ale i to nie zmieniło sytuacji, jedynie strzelca. Okazał się nim Gibson, który świetnie uderzył po ziemi w prawy róg. W 86 minucie Nottingham obejmuje prowadzenie za sprawą coraz lepiej spisującego się Ebanksa Blake'a. Dwie minuty później ponownie mamy remis. Agger strzela piłkę głową po rzucie rożnym. W doliczonym czasie gry padają kolejne bramki. Ebanks Blake oraz Cohen ustalają wynik i zwycięzcę tego spotkania. Zasłużone trzy punkty gospodarzy.
- 46' - 0:1 - Torres
- 78' - 1:1 - Gibson (RK)
- 86' - 2:1 - Ebanks Blake
- 88' - 2:2 - Agger
- 90'+ - 3:2 - Ebanks Blake
- 90'+ - 4:2 - Cohen
- 15' - Babel (Liverpool)
- 78' - Agger (Liverpool)
- 83' - Bertrand (Nottingham)
Składy:
Statystyki:
Inne mecze:
Tabela:
Skrót:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Następny mecz ponownie z Manchesterem Utd, tym razem ligowy.
Nawigacja
[#] Następna strona