Nawet myslalem nad Lechem bo nawet jako kibic Wisly mam duzy szacunek dla klubu z Bulgarskiej.Bylem pare ladnych lat temu w Poznaniu na meczu Polska-Francja.Stadion ten jeszcze stary zrobil na mnie zaj.....e wrazenie chodzi o oswietlenie-betonowe lyzwy.Wogole lubie ten klub i moze cos zrobie w kierunku scora dla Lecha.Moze jak bys mial jakas koncepcje to napisz np jakie logo tv i co ma byc na zegarze.Lubie robic te zegarki podoba mi sie to wogole zainteresowala mnie grafika ale zrobilem pare zegarkow i nawet niewiem czy kogos to interesuje.Sam score zrobic z kolorami z photoshopa to nie jest problem moment i jest.Band Sport robilem dwa dni bo kazda belka ma byc taka jak ja chce-kolor itd.Dla kogos to moze byc smieszne bo wrzuci do photoshopa da cien i gotowe ja zanim zostawie belke to 100 razy ja przerabiam zeby byla taka a nie inna.Duzo rzeczy niewiem ale ucze sie i scory powinny byc coraz lepsze.
Zrobie Lecha ale niewiem kiedy mam problem technicznyodetna mi internet wiec jak zdaze przed tym faktem to wstawie