Dział Ogólny > Archiwum Karier

Preston North End F C by reddevil8911 Piękna inauguracja sezonu!

<< < (4/90) > >>

Giggs11:
Czekam na 1 mecze :)

reddevil8911:
Wielki klub sprzymierzeńcem małego Preston!

Dziś o godz 18, do siedziby zarządu klubu wpłynęła oferta współpracy między klubem z Deepdale a wielkim Manchesterem United. Głównym inicjatorem porozumienia oba klubami był sam Alex Ferguson. Godzinę później wszystko już było załatwione i mały klub zyskał wielkiego sprzymierzeńca. Umowa została podpisana na 2 lata, z opcją przedłużenia. Na czym ona polega, już wyjaśniam: do kubu z Deepdale będą wypożyczani młodzi gracze Manchesteru United w przeszłości grał w tym klubie Danny Welbeck. Kontuzjowani zawodnicy Preston, będą mogli być leczeni przez sztab medyczny z Old Trafford. Młodzi piłkarze z Preston będą mogli trenować w akademii piłkarskiej Manchesteru United. Jest to bardzo ciekawe przedsięwzięcie, o to co mają na ten temat do powiedzenia trenerzy obu klubów.

Sir Alex Ferguson: Witam, głównym powodem podpisania tej umowy, nie była osoba mego syna. Oczywiście jako ojciec zawsze chcę mu pomóc, ale musi się nauczyć sam podejmować pewne decyzje. Nie chcę wypożyczać moich graczy Bóg wie gdzie. Chce żeby ogrywali się tu w Anglii. Dzięki temu zdobędą oni potrzebne dalej doświadczenie i ogranie w lidze. W przeszłości był to wielki klub, najmłodszy mistrz Anglii, mam nadzieję że chociaż trochę przyczynimy się do odbudowy potęgi tego zespołu.

Darren Ferguson: Witam, jestem bardzo zadowolony z podpisania tej umowy. To jest dla nas wielka szansa, ta umowa zapewni nam dużo korzyści. Bardzo się cieszę że naszym partnerem będzie zespół mojego taty, to wielki klub, a my mamy szczęście z nim rozpocząć współpracę. Od dzisiejszego dnia nasz klub zaczyna nową erę.
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzekam na 1 mecze :)

--- Koniec cytatu ---

Na mecze trzeba będzie poczekać, aż do wydania patcha BPL MUFCFana v. 0.3. Czyli do jutra do 23 będzie, także we wtorek się zacznie z meczami.

Emilek1908:
Ciekawy pomysł :D Również nie mogę się doczekać pierwszych spotkań :)

jackz:
no ciekawie sie zaczyna ta kariera ;) powodzenia!

Giggs11:
I bardzo dobrze że Mu jest ich sprzymierzeńcem :D. Może wypożyczy ci jakiegoś zawodnika?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej