Dział Ogólny > Archiwum Karier
Preston North End F C by reddevil8911 Piękna inauguracja sezonu!
bachu12:
kurde postaraj się o tą LM najlepiej jakbyś wygrał ten mecz
reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkurde postaraj się o tą LM najlepiej jakbyś wygrał ten mecz
--- Koniec cytatu ---
Pawel uwierz mi, że ja się staram jak mogę. Będę walczyć o ten awans. Ale oby była chociaż liga europejska.
TekU:
szkoda tej porażki ale jak Ajose strzela to znaczy, że będziesz w LM ;D
reddevil8911:
HIT SEZONU!
Kolejka 36
Ależ mecz z 2:1 na 2:3 Ajose bohaterem całego Preston!
To był prawdziwy mecz sezonu. Goście zagrali z wielkim zaangażowaniem przeciwko wielkiemu Man United. Harowali na całej szerokości boiska przez pełne dziewięćdziesiąt minut. Opłaciło się nic tak nie smakuje jak zwycięstwo po walce. Mecz dobrze rozpoczęli goście, ich niezawodny strzelec Ajose otworzył wielkie strzelanie na Old Trafford już w 12 minucie. Nie minęło 20 minut a gospodarze już prowadzili indywidualnymi akcjami popisali się kolejno Rooney i Messi. W 31 minucie było 2:1 i wszystkie znaki na niebie wskazywały na pewną wygraną gospodarzy. Ich plan pokrzyżował po raz kolejny Ajose, który w 43 minucie doprowadził do wyrównania. Na przerwę obie drużyny schodziły z wynikiem remisowym. Po przerwie oglądaliśmy bardzo uważną grę gości, dobrą sytuację na przywrócenie prowadzenia miał Vukcević, ale trafił w słupek. To co nie udało się Vuko, wykonał Ajose, tym samym kompletując Hattricka, w tym czasie na zegarze byla 79 minuta gry. Goście bronili się bardzo mądrze, Rooney mógł w samych minutach doprowadzić do remisu, ale trafił słupek. Preston wygrało to niesamowite spotaknie 3:2, a Roy Keane po końcowym gwizdku cieszył się jak dziecko. Wynik mecz The Villans również był dobry, przegrali z Evertonem 3:2. Zapowiadają się piekielnie interesująco ostatnie 2 kolejki sezonu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Bohater spotkania o meczu:
Nicky Ajose: To niesamowite uczucie strzelić Hattricka na Old Trafford, Manchester to mój macierzysty klub. To najwspanialszy wieczór mego życia(płacze). Moja forma w tym sezonie jest rewelacyjna. Mam już na koncie 20 trafień, a zostało 2 mecze. Gratuluję chłopakom za walkę do końca. Trener nam zawsze powtarza gramy razem i trzymamy się razem.
Trenerzy o meczu:
Sir Alex Ferguson: Gratuluję Royowi,świetnie przygotował swój zespół na nas. Nicky Ajose, pięknie się rozwiną w Preston, gratuluję mu z całego serca. Co do postawy moich graczy, nie będę tego głośno komentował. Tym meczem, straciliśmy szansę na tytuł.
Roy Keane: Yeah, o to mi chodziło. To co zagraliśmy było piękne, fajnie jest ograć byłego szefa.(śmiech). Gratuluję zawodnikom świetnego meczu, pokazali jaja w tym spotkaniu i o to chodziło. A Nicky... on gra jak gość z innej planety. Trzeba na niego mocno uważać. Teraz mecz u siebie ze Stoke, musimy go wygrać.
Tabela po 36 kolejkach!
Kolejny rywal:
TekU:
O w kurwe :D nie nie proszę nie Messi coś ty zrobił ???
Nawigacja
[#] Następna strona