Dział Ogólny > Archiwum Karier

Preston North End F C by reddevil8911 Piękna inauguracja sezonu!

<< < (87/90) > >>

MasterCreati:
o kurde :D Arsenal wygrał LM, jednak te staty idą na korzyść Kanonierom.

reddevil8911:
Nowy sponsor tytularny zespołu Preston North End!

Dobiegła końca trwająca ponad 6 lat owocna współpraca klubu z firmą budowlaną Enterprise, dzięki której klub awansował o 4 klasy rozgrywkowe. Nowym sponsorem technicznym zostaje amerykańska firma ubezpieczeń AIG, umowa zostaje podpisana na okres 3 lat. Podczas tej umowy klub zarobi w ciągu jednego roku 10 mln funtów. Nowy sponsor znajdzie się na nowych strojach na sezon 2011/12.

Nowe stroje na sezon 2011/12!

Strój domowy.

Strój wyjazdowy.

Wielkie podziękowania dla użytkownika Karata96 za wykonanie.

Transfery:

Odeszli:

Dominic Coutts: Bardzo chciałem odejść z tego klubu. Żałuje straconych 2 lat w tym zespole, musiałem odejść by podnosić swoje umiejętności piłkarskie.

Chris Brown: Kiedyś byłem bardzo ważnym graczem tego klubu. Po przyjściu holenderskiego trio, zabrakło dla mnie miejsca. Musiałem odejść.

Znamy rywala Preston North End na inaugrację sezonu 2011/12!

Na inaugurację ligowego sezonu, gracze Preston zmierzą się na własnym terenie z 9 ekipą poprzedniego sezonu Bolton Wanderers FC.

matinho10:
Zastanawiam się czy kogoś sprowadzisz.
Ale tak do rzeczy to trzymam kciuki za wygraną z Boltonem i tym razem miejsce w wielkiej Czwórce :P
Powodzenia

Zapraszam do mnie:)

TekU:
fajne stroje niech pomogą w awansie do LM

Daro.:
Twoje karierki zawsze były bardzo ładne i przejrzyste. Ta również jest podobna.
Bardzo zaskakująca pozycja Preston na koniec sezonu. Po cichu liczę na jakąś niespodziankę w LE. Trzymam kciuki. ; )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej