Dział Ogólny > Archiwum Karier
Preston North End F C by reddevil8911 Piękna inauguracja sezonu!
MasterCreati:
o kurde :D Arsenal wygrał LM, jednak te staty idą na korzyść Kanonierom.
reddevil8911:
Nowy sponsor tytularny zespołu Preston North End!
Dobiegła końca trwająca ponad 6 lat owocna współpraca klubu z firmą budowlaną Enterprise, dzięki której klub awansował o 4 klasy rozgrywkowe. Nowym sponsorem technicznym zostaje amerykańska firma ubezpieczeń AIG, umowa zostaje podpisana na okres 3 lat. Podczas tej umowy klub zarobi w ciągu jednego roku 10 mln funtów. Nowy sponsor znajdzie się na nowych strojach na sezon 2011/12.
Nowe stroje na sezon 2011/12!
Strój domowy.
Strój wyjazdowy.
Wielkie podziękowania dla użytkownika Karata96 za wykonanie.
Transfery:
Odeszli:
Dominic Coutts: Bardzo chciałem odejść z tego klubu. Żałuje straconych 2 lat w tym zespole, musiałem odejść by podnosić swoje umiejętności piłkarskie.
Chris Brown: Kiedyś byłem bardzo ważnym graczem tego klubu. Po przyjściu holenderskiego trio, zabrakło dla mnie miejsca. Musiałem odejść.
Znamy rywala Preston North End na inaugrację sezonu 2011/12!
Na inaugurację ligowego sezonu, gracze Preston zmierzą się na własnym terenie z 9 ekipą poprzedniego sezonu Bolton Wanderers FC.
matinho10:
Zastanawiam się czy kogoś sprowadzisz.
Ale tak do rzeczy to trzymam kciuki za wygraną z Boltonem i tym razem miejsce w wielkiej Czwórce :P
Powodzenia
Zapraszam do mnie:)
TekU:
fajne stroje niech pomogą w awansie do LM
Daro.:
Twoje karierki zawsze były bardzo ładne i przejrzyste. Ta również jest podobna.
Bardzo zaskakująca pozycja Preston na koniec sezonu. Po cichu liczę na jakąś niespodziankę w LE. Trzymam kciuki. ; )
Nawigacja
[#] Następna strona