Dział Ogólny > Archiwum Karier

Preston North End F C by reddevil8911 Piękna inauguracja sezonu!

<< < (14/90) > >>

TekU:
Jak ja nie lubię remisów przez rzut wolny ale dojedziesz lidera w bezpośrednim meczu

Przemek112:
No szkoda remisu :(Powodzenia ;)Zapraszam do mnie.

karata96:
szkoda remisu zapraszam do mnie

reddevil8911:
Znamy rywali The Invincibles w FA Cup!

Już w pierwszej rundzie pucharu Anglii, będzie nim Londyński Tottenham Hotspur. Dla naszych graczy będzie to bardzo ciężki mecz, gdyby udało im się przejść wyżej cenionych rywali, trafiają na kogoś z pary Coventry City - Milwall. Najpierw trzeba pokonać zespół kogutów, aby myśleć o dalszej rundzie.

Tuż przed meczem, z kogutami w FA Cup!

Darren Ferguson: To będzie bardzo trudny mecz, ale damy z siebie wszystko. Nie boimy się rywali, nie można się nikogo bać, jeśli chce się coś osiągnąć. Spróbujemy zagrać własną piłkę, zobaczymy jak to nam wyjdzie. Widać ostatnio rywale są w formie, my również powoli zaczynamy grać tak jak powinnyśmy. Myślę że stać nas na niespodziankę w tym meczu.

Harry Rednkapp: Nasz dzisiejszy rywal jest do przejścia, lecz jednak nie chcę go lekceważyć. Jesteśmy w tym meczu faworytami, jeśli zagramy swoje to zwyciężymy. Każdy zespół chce sięgnąć po to bardzo prestiżowe trofeum, dlatego postaramy już pokazać naszą siłę w pierwszym meczu.

TekU:
o kur** ale pech

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej