Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>

<< < (12/78) > >>

Fala1902:
7 Kolejka La Liga
Real Madryt w 7 meczu hiszpańskiej ekstraklasy pojechał do Valencii by zmierzyć się z tamtejszym Levante. Real od początku miał sporą przewagę którą udokumentował bramką z 35 minuty którą zdobył Benzema po podaniu Di Marii. Po przerwie Real dalej atakował ale nie udało się zdobyć kolejnej bramki. Real Madryt wygrał spotkanie 1:0 i awansował na 8 miejsce w tabeli tracąc do lidera 5pkt.

Proti#13:
No i Real w lidze także zaczyna wygrywać.

Super_Mario:
Fernando Hierro to ciekawy pomysł. To już legenda i jedna z ikon tego zespołu :) Ja na jego miejscu, po tym jak Real go potraktował, w życiu bym tu nie wrócił. Ale to jest Twoja kariera :) Życzę sukcesów z Hierro :)  Chociaż jestem kibicem Barcelony, to lubiłem też Real Madryt za jego czasów (koniec lat 90 i początek 00).

Widzę, że Szachtar napsuł Wam nerwów, ale najważniejsze jest zwycięstwo. Widzę, że też męczyliście się z Levante, ale ważne są 3 punkty.

Fala1902:
Copa Del Rey 1/16 rewanż

W pierwszym meczu 1/16 pucharu króla Real zremisował na własnym boisku z Teneryfą 1:1. Na rewanżowy mecz Real pojechał w okrojonym składzie, Hierro dał odpocząć m.in Ronaldo,Casillasowi, Benzemie i Kace. Mecz zaczął się kapitalnie dla królewskich którzy w 4 minucie objęli prowadzenie po strzale głową Higuaina. Real dominował od pierwszej do ostatniej minuty tego spotkania. Jerzy Dudek stojący w bramce ani razu nie musiał interweniować, bo gospodarze (grający na Camp Nou nie wiem dlaczego :D) nie potrafili trafić choćby raz w bramkę Królewskich. Real wygrał i awansował do 1/8.

Bonito:
10 strzałów, 2 celne? :O Szok!
I jeden gol ... Eh :)
Ale przeszedłeś dalej!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej