Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>
karata96:
gratuluje wygranej
PS: Ja tez tak mam oddałem z 15 strzałów i padły tylko 3 gole
CJKarl:
Już z nowym trenerem gra się lepiej.
Fala1902:
8 Kolejka La Liga
Real Madryt w 8 kolejce podejmował na własnym boisku ekipę Espanyolu Barcelona. Od początku meczu gra była dość wyrównana, gracze obu ekip oddawali wiele niecelnych strzałów. Do Przerwy wynik na tablicy to 0:0. Po zmianie stron Real starał się grać swoją piłkę ale gracze Espanyolu skutecznie wybijali ich z rytmu nie dopuszczając do bramki Kameniego. W 77 minucie przyszło to na co wszyscy czekali, Marcelo dośrodkował piłkę z lewej strony a tam nie pilnowany w polu karnym Khedira zdobył jedyną jak się potem okazało bramkę. Real może nie zasłużył na zwycięstwo swoją grą ale szczęśliwie je odniósł.
jackz:
szczescie ci sprzyjalo w tym meczu! nic ujac nic dodac! bo espanyol mial przewage w strzalach na twoja bramke!
Fala1902:
9 Kolejka La Liga
W 9 kolejce obecnego sezonu Real Madryt pojechał na stadion odwiecznego rywala czyli Atletico Madryt. Derby Madrytu rozpoczeły się fatalnie dla ekipy Fernando Hierro bo już w 8 minucie stracili bramkę samobójczą strzeloną przez Lassa od którego odbiła się piłka. W 15 minucie meczu zrobiło się 1:1.Mesut Ozil dostał ładne podanie od Ronaldo i w sytuacji sam na sam pokonał De gę. Do przerwy 1:1. Po zmianie stron na boisku pojawił się Kaka,Brazylijczyk zmienił kontuzjowanego Ozila i już 15 minut po wejściu pięknie podał do Ronaldo który wyprowadził Real na prowadzenie. Nie minęło kolejne 10 minut a było już 3:1 dla Realu znowu Kaka podawał a tym razem Di Maria pieknym strzałem z zza pola karnego umieścił piłkę w bramce Davida De Gei. Następne pół roku to Real rządzi w Madrycie.
Nawigacja
[#] Następna strona