Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Nowe Bramki i Siatki
New Net Shape for PES 2011 by Pat & yair12 (2 versions)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież ja w to dziadostwo nie gram :). Sprawdziłem tylko na sekuntkę jak te siatki wyglądają i powiem, że mogli się bardziej postarać ,bo wersja 2 po strzeleniu bramki jest sztywna jak khem..., a pierwsza powinna być jeszcze bardziej napięta, ale nie jest źle, może być. Idę grać w fifke ;)
--- Koniec cytatu ---
Hehe, wiedziałem że nadal nie grasz w ukochanego Pesa :D :) A co do napiętości, to oni nie zmieniają fizyki piłki, więc nie mogą zbytnoi napiąć by nie zatrzymała się w powietrzu :)
undertaker17:
witam wszystko jest git z tymi siatkami tylko czy moglby je ktos dac w unnamed albo cos zeby dzialay pod ekstraklasa patch pes 2011 ???? z gory dzieki
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam wszystko jest git z tymi siatkami tylko czy moglby je ktos dac w unnamed albo cos zeby dzialay pod ekstraklasa patch pes 2011 ???? z gory dzieki
--- Koniec cytatu ---
Żeby działały poprawnie musisz ściągnąć najnowszą wersje kitservera 1.0.1.0, wtedy nie powinieneś mieć problemu z plikiem .exe w wersji 1.3 :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŻeby działały poprawnie musisz ściągnąć najnowszą wersje kitservera 1.0.1.0, wtedy nie powinieneś mieć problemu z plikiem .exe w wersji 1.3 :)
--- Koniec cytatu ---
EP ma 1.3 :)
maciek9538:
moge w jakis inny sposob wgrac te siatki, bo ten exe jest 1.3 a ja mam 1.2 i jak chce odpalic gre , to wyskakuje ,ze wystapil blad. prosilbym o pomoc, bo zalezy mi na tych siatkach
Nawigacja
[#] Następna strona