Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Nowe Bramki i Siatki
New Net Shape for PES 2011 by Pat & yair12 (2 versions)
Przemek112:
Fajne siateczki ;)
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
RVN:
Moje modły w końcu zostały zostały wysłuchane, i tak Konami należy się porządny kopniak w du**, na szczęście są jeszcze ludzie, którzy staraja się naprawić ich niechlujne dzieło...
PS:Niestety na razie siateczki nie działają z patchem, szkoda że nie można je jakoś zintegrować z plikiem exe.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoje modły w końcu zostały zostały wysłuchane, i tak Konami należy się porządny kopniak w du**, na szczęście są jeszcze ludzie, którzy staraja się naprawić ich niechlujne dzieło...
PS:Niestety na razie nie siateczki nie działają z patchem, szkoda że nie można je jakoś zintegrować z plikiem exe.
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem że postanowiłeś skończyć z Pesem :) Wyszedł program od Michała (twoje ostatnie zdanie) :)
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja myślałem że postanowiłeś skończyć z Pesem :) Wyszedł program od Michała (twoje ostatnie zdanie) :)
--- Koniec cytatu ---
Przecież ja w to dziadostwo nie gram :). Sprawdziłem tylko na sekuntkę jak te siatki wyglądają i powiem, że mogli się bardziej postarać ,bo wersja 2 po strzeleniu bramki jest sztywna jak khem..., a pierwsza powinna być jeszcze bardziej napięta, ale nie jest źle, może być. Idę grać w fifke ;)
Nawigacja
[#] Następna strona