Dział Ogólny > Archiwum Karier

Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!

<< < (24/37) > >>

TekU:
no wątpię żebyś przegrał 4-0 więc już masz pewny awans

reddevil8911:
Ta wygrana daje ci pewny awans w następnym meczu. Nie ma szans na przegraną 4:0, u siebie.

Marcin14:
Jest wygrana i jest podium
VS
1:2
Bramki:19min Campbell33min Le Tallec(Gervinho)41min Defoe(Karny)

Skład obu drużyn
nie zdążyłem zrobić ale za to jest takie
Mecz rozpoczął się dobrze bo w ataku od samego początku byli goście i kibice czekali tylko na bramkę i to się stało bo w 19min po indywidualnej akcji Odonkora który zakończył strzałem jednak bym w bramkarza ale za mocny by złapać i tylko wybił ale tam był Campbell który podleciał i strzelił bramkę ale niestety prowadzenie trwało tylko 14min bo po ładnej akcji Gervinh-Le Tallec zakończyli bramką i było 1:1 ale jeszcze przed końcem pierwszej połowy został podyktowany rzut karny i perfekcyjnie wykonał go Defoe który strzelił swoją 6 bramkę w sezonie i jest na 5 pozycji jeśli chodzi i króla strzelców. W drugiej połowie Tottenham kontrolował sytuację i wynik się nie zmienił do końca meczu i po tym wygranym meczu Tottenham awansował na 3 miejsce a z trzeciego spadł Arsenal który zremisował 2:2 z West Ham United 
Następny mecz z Blackburn Rovers jakie są wasze typy?

reddevil8911:
Kolejna wygrana i jest pudlło. Śmiesznie wyglądają te drużyny z Ligue 1 w BPL :D. Walcz walcz o LM. Mój typ to 2:0 dla Kogutów.

MasterCreati:
dodaj większy screen z składami bo się dopatrzyć nie mogę, twoich znam piłkarzy a tych Le Mans nie za bardzo widzę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej