Dział Ogólny > Archiwum Karier
Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!
Marcin14:
Ostatni mecz i imponująca wygrana
W ostatnim meczu Tottenham grał u siebie i wygrał z Zenitem aż 4:1 a koncert zaczął się już od 5min gdzie Lennon podał do Aguero a ten jak na napastnika wypada nie zmarnował szansy a o to bramka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Do przerwy nic nie uległo zmian i wynik był 1:0 ale po przerwie a dokładnie 3min po strzelił znowu Aguero który wykorzystał podanie od Davida Suazo o to bramka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jednak Koguty nie cieszyli się dłogo 2 bramkową przewagą bo zaledwie po 2min strzelił Pogrebnyak i było 2:1 ale następne dwie bramki należały do Tottenhamu. W 63 min strzelił David Suazo który po podaniu Jenasa strzelił bramkę. 3 min przed regulaminowym czasem gry kibice zobaczyli Cudicine w polo karnym przeciwnika który wykonywał rzut karny i go wykonał rewelacyjnie i mecz skączył się wynikiem 4:1
A o to tabela
A to są zespoły które awansują do 1ligi i te które spadają do 2 ligi
W trakcie okienka zagram 8 sparingów w tym z :Arsenalem,Resztą Świata,Europą,Liverpoolem,Afryką ale nie będę ich komentować tylko podam skład i bramki(mecze już będę grał bez Aguero,Guerróna i Davida Suazo)
Marcin14:
Coś nie samowitego
Bramki:
11min Pavlyuchenko(Defoe)
23min Defoer(Robbie Keane)
45+min Defoe(Bale)
45+min Robbie Keane
90+min Van Persie
Skład obu drużyn:
Po tym meczu złożyłem ofertę następującym graczą:Odonkor
Chikhaoui(W grze Chirne)
Donovan(W grze Dotan)
TekU:
pamiętam jak miałeś Odonkora w Barcelonie ;D
Marcin14:
Tottenham1:0Craquenho
Bramki
71min Defoe(Pavlyuchenko)
Po tym meczu przybyli do zespołu Chirne i Dotan Odonkor niestety odmówił ale władze mówią że jeszcze dadzą ofertę
Wywiad z Donovanem
D-Donovan
Dz-Dziennikarz
Dz:Witam przybyłeś do Aglii co będziesz chciał osiągnąć?
D:W tym roku będę chciał z zespołem walczyć o pierwszą trójkę
Dz:Przed tym jak się zjawiłeś to Tottenham wygrał z Arsenalem 4:1
D:Tak ale nie zapominajmy że to był sparing a w lidze napewno tak łatwo nie będzie
Dz:Jaki zespół powinien wam przeszkodzić w lidze?
D:Jest dużo zespołów taki m.in M.City i United jest też Chealse i Arsenal
Dz:A jakie są plany twoje jeśli chodzi o miejsce w 11?
D:Napewno zrobię wszystko żeby trener dał mi szanse a ja to postaram się wykorzystać
reddevil8911:
Piękny wynik sparingowy, 4:1. Dobre transfery na pewno pomogą.
Nawigacja
[#] Następna strona