Dział Ogólny > Archiwum Karier
Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!
Fala1902:
Gratuluję zwycięstwa w sparingu.
Transfery będą z całą pewnością pomocne ;)
Marcin14:
Trzeci z rzędu wygrany sparing
Tym razem po Craquenho nadszedł czas na Meialua a o to składy drużyn
Bramki
33min Pavlyuchenko (karny)
45+min Defoe
64min Del Piero(Lampard)
W tym meczu zadebiutował Chirne a o to krótki wywiad
D-Dziennikarz
C-Chirne
D:Jak się czujesz po zagraniu pierwszego meczu w nowym zespole?
C:Dobrze i bardzo się cieszę że mogłem pomóc zespołowi w wygraniu tak ciężkiego meczu.
D:Jakie są twoje plany jeśli chodzi o twoją osobę w zespole?
C:Będę chciał się przebić do pierwszej jedenastki.
D:Tottenham gra 3 pomocnikami więc jest mało pomocników w jedenastce wydzisz się w niej?
C:Cięszko powiedzieć bo Tottenham ma dobrych pomocników są w niej Jenas,Lennon,Bale i jest Wilson Palacios i jeszcze Dotan który przyszedł razem ze mną.
D:Wilson Palacios najczęściej był zmiennikiem a Dotan może grać na pozycji cofniętego napastnika
C:Tak Dotan może grać wszędzie bo i w pomocy i w ataku ale mam nadzieję że będzie grał w ataku a ja będę miał większe szanse w pomocy
D:Dziękuję za wywiad.
C:Proszę
Giggs11:
Mi sie nie podoba opowiadanie słabe jakoś nie jest takie przejrzyste i mało opisów. Ale to tylko moje zdanie.
Marcin14:
Debiutan strzela Tottenham wygrywa
W tym meczu swój pierwszy mecz rozegrał Dotan i popisał się dwójkową akcją z Defoe który wyłożył mu piłkę a ten jak na Dotana przystało strzelił i w 35min było 1:0 potem Koguty broniły się żeby nie dopuścił do szalonych rajdów Eto'o i Martinsa i tonim się udało bo do pierwszej połowy było 1:0 w drugim gra bardziej opierała się w środkowej części boiska i tak już zostało do końca meczu i bohaterem meczu został Dotan który w swoim pierwszym meczu strzelił bramkę
Wywiad z Dotanem
Dz:Twój pierwszy mecz i odrazu bramka powiedź ninnym napastniką jak to robisz
D:Zasada jest łatwa pokozuj się kolegą a oni sami ciebie znajdą
Dz:Gdzie wolisz grać jako napastnik czy pomocnik
D:To zależy też od sytuacji w klubie bo ja mogę zarówno jako pomocnik i napastnik a jeśli w klubie będzie potrzebny napastnik to ja z chęcią mogę być
Dz:Tottenham myśli o zakupie Odonkora co o tym sądzisz?
D:Odonkor jest to bardzo dobry pomocnik o dobrym dryblingu i napewno jak będziemy walczyć z M.City i United to by nam się przydał
Dz:A jaki klub sądzisz że wam stanie o walkę o mistrzostwo
D:Napewno M.United tam szelejący Ronaldo i szybko Rooney potem może być kłopot z obroną Chealse bo tam się przedrzecz to naprawdę sztuka a potem jeszcze Cech w bramce.
Dz:W poprzednim sezonie walczyliście z M.City jak twoim zdaniem będzie teraz
D:City ma bardzo dobry atak bo i Tevez i Robinho do tego jeszcze bardzo szybką pomoc więc też na nich będzie trzeba uważać
Dz:Następny mecz sparingowy gracie z Ameryką jak sądzisz wygracie
D:Napewno zrobimy wszystko by wygrać ale pamiętać trzeba że co drugi gracz to mistrz świata
Dz:Dzięki za wywiad
D:Bardzo proszę
Marcin14:
Ostatnia minuta zadecydowała
O to składy obu drużyn
Przez pierwsze 45min Julio Cesar zachowywał czyste konto i tak by się pewnie skończyło gdyby nie akcja która rozpoczeła się już w 85min ale nikt nie chciał oddać strzału gdy 28letni Robbie Keane oddał strzał ale Julio Cesar obronił i już piłka miała wyjść na rożny ale do piłki znowu podbiegł Robbie który podał na 3m do Jenasa a ten pokonał Cesara i Tottenham wygrywa z Ameryką
Posłuchajmy co miał do powiedzenia Jenas
Dz:Jakie to uczucie strzelić bramkę w ostatniej minucie dające wygraną?
J:To jest nie do opisania wspaniałe uczucie
Dz:Macie w zespole Chirnego i Dotana czy to dla ciebie rywale?
J:Nie jesteśmy kolegami i widać że gdy ja powiem trenerowi że jestem zmęczony to cieszy że mamy w zespole takiego gracza jakim jest Chirne i Dotan
Dz:wygraliście ligę wygraliście puchar i teraz 5 sparingów czy w tym sezonie będziecie walczyć o mistrzostwo 1 ligi?
J:Napewno byśmy chcieli ale będzie to trudne ale głównie sądzę że będziemy chcieli grać po tym sezonie o LM
Dz:Przed wami najtrudniejszy sparing bo z gwiazdami świata obawiacię się ich
J:Napewno że tak ale to jest koleżeński mecz i mam nadzieję że nikt się nie nabawi kontuzji
Dz:Dzięki za wywiad
J:Proszę
Nawigacja
[#] Następna strona