Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

[Tutorial]Jak dodać do gry własną druzynę i przypisać ją do ligi by KamZ123

<< < (11/15) > >>

azielok:
Dzięki chociaż za szybką odpowiedź, szczerze mówiąc nie spodziewałem się. Ja może jeszcze jutro coś popróbuje.

KamZ123:
znalazłem chyba sposób jak dodać drużynę, aby po zapisaniu działała... po prostu przed dodawaniem drużyny zmień wersję OFa za pomocą PESEditora od W!ld@ lub OF Changera od MxSonic na 1.00, dodaj drużynę, zapisz, a dopiero na koniec zmień wersję OFa ponownie na 7.00

azielok:
Mi już to normalnie działa na wersji 7.00, wszystko zainstalowałem od nowa, PESa, PRO-EVO Editing Studio, .Net Framework - ściągnełem paczkę wszystkich, ma ona prawie 300 mb, i teraz działa wszystko OK, dodaje normalnie zawodników do drużyny, kitsy, emblemy i wszystko ładnie chodzi.

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznalazłem chyba sposób jak dodać drużynę, aby po zapisaniu działała... po prostu przed dodawaniem drużyny zmień wersję OFa za pomocą PESEditora od W!ld@ lub OF Changera od MxSonic na 1.00, dodaj drużynę, zapisz, a dopiero na koniec zmień wersję OFa ponownie na 7.00

--- Koniec cytatu ---

Mógłbyś to dokładniej opisać? Myślałem, że teraz pomyślnie dodam tą drużynę, ale cały czas ten sam błąd. Gdy zapisze OF'a (unnamed_1825) to nazwa drużyny i wszystko jest git. Wczytam unnamed_1826 i przechodzę w dół... a tam tylko ID mojego zespołu czyli 4000, i bez nazwy.

Prosiłbym o dokładne opisanie.

azielok:
NexaT, ja robię tak, że najpierw wpisuję nazwę drużyny, kraj, kontynent, później stawiam na Unlicensed (Club), i rank na ostatni którego jeszcze niema w klubach u mnie był to 170, a na końcu dodaje ID, klikam save, poźniej plik/save. Następnie otwieram League Editor i dodaje do lig  21, 30, 33, 38, 39, 40, 41, 42, daję jako klub, nie wiem czy jako reprezentacja działa i za każdym razem klikam podczas dodawania save, poźniej plik/save. Na końcu wchodzę w Teams, klikam na drużynę dodaje jakiś  stadion, chantsy, krótką nazwę i w Names, żeby do wszystkich dało tą samą nazwę, Team Logo też jakieś daje, klikam Accept, plik/save i drużyna jest w grze. Wszystko ładnie śmiga, są zawodnicy, dodałem stroje, emblemy. Może napisze jakiś poradnik, bo ten to tak na szybko :), trochę się rozpisałem, jak będą jakieś problemy to pisać, powinienem odpisać szybko :). Nie napisałem jeszcze, że dodałem już tak 10 drużyn i z żadną nie ma problemu, więc "mój" sposób działa, napisałem tak mój bo pewnie robicie to co ja w 99%, a ja coś z tym 1% zrobiłem i drużyny działają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej