Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
[Tutorial]Jak dodać do gry własną druzynę i przypisać ją do ligi by KamZ123
NexaT:
Nadal nie działa... :( Jak wszystko zrobię tzn. dam nazwę klubu, kontynent... i zapisuje to jest wszystko ok... oprócz! ID! Jak wpisuje ID np. 4000, lub 4025 i klikam Enter to wyskakuje ten sam błąd co dla "lukasz cfc". Na poprzedniej stronie on bodajże jest. Klikam "X" (zamknij), i patrze, że ID jest na swoim miejscu... więc przechodzę do League Editor. I gdy zjadę na sam dół, zobaczyć mój klub to ID jest napisane (np. 4025, lub 4000), ale bez nazwy! Nie wiem co robię źle... Może to program?
azielok:
Nie zamykaj tego, kliknij kontynuuj, i później dla bezpieczeństwa znów wpisz ID, naciśnij Enter i kontynuuj. Zapisz zwykły save, a później plik/save, jak możesz wyślij mi swoje GG na PW
azielok:
Pomogłem użytkownikowi NexaT i u niego też działa stworzona drużyna, jeżeli ktoś chciałby pomoc ode mnie możecie pisać na PW, a postaram się pomóc.
KamZ123:
dla tych, którzy mają problem z PEES, mam znakomitą wiadomość - zbliża się premiera v3.1 !!!
szczegóły:
Kod:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEVersion : 3.1.0.0 beta "Tottimas Edition"
[Editor]
Players Tab :
1. Add Edit Player's ID
2. Improve "Add Players Wizard 1.00" (Replace "Add Players" function in database manager tab)
3. Add Copy/Paste Player function (Base copy in PES 2011)
4. Add "Character Map" Tool
5. Add Copy/Past players datas function to use with PSD (Pes Stats Database website)
6. Add Search on PSD function
7. Add Support for Hidden Skills
8. Improve Faces relink (fix bugs)
9. Add Support for Editing Build Faces (Build Base / Hairs / Beard / Jaw / Ears / Eyes / Brows / Nose and Mouth)
10. Add Tool tips
11. Add Support for Editing hairs with preview in build mode
12. Improve GUI
Teams Tab:
1. Add Edit Team's ID
2. Add Support for ingame logo
3. Improve "Add players" function
4. Improve Teams Manager (New interface 1.10, fix bugs)
5. Improve Teams Location (New interface, add location for unlicensed teams, drag and drop system etc..)
6. Improve Chants relink 1.10 (fix bugs)
7. Improve Logos relink (fix bugs)
8. Fix Squad positions bug
9. Support kits model from last DLC
10. Add Create Teams Wizard
11. Add "Expand Logos Wizard 1.00" (Replace "Expand logos" function in database manager tab)
Import OF2 Tab :
1. Add Import Teams/Players datas from PES 2010 OF2 (with physique and appearance)
Balls Tab :
1. Improve Balls Editing
2. Add "Expand Balls Wizard 1.00" (Replace "Expand balls" function in database manager tab)
Boots Tab :
1. Improve Boots Editing
2. Add "Expand Boots Wizard 1.00" (Replace "Expand boots" function in database manager tab)
Stadiums Tab :
1. Fix Edited Stadiums bugs
Leagues/Cups Tab :
1. Improve Editing Leagues/Cups in OF
2. Improve DB League Editor (New interface 1.10, fix bugs)
[Tools]
1. Add in *.csv (export/import all and replace) 3 columns (Reputation, Boots and Growth Type)
2. Improve Scan faces converter
3. Add "Patch Maker" Tool (Change save OF path in pes2011.exe)
[Others]
1. Improve Profils Manager
2. Add support for last .exe 1.03 and DLC 7.00
3. Add Useful websites links for editors, patchmakers etc...
--- Koniec kodu ---
azielok:
:o, już nie mogę się doczekać, gdzie ty to wyczytałeś, osobiście nie mam problemów z tym programem, ale chętnie chciałbym skorzystać z takiego update-tu, podasz jakiś link z tą informacją?
Nawigacja
[#] Następna strona