Dział Ogólny > Archiwum Karier
Chelsea Londyn by MasterCreati | Mark Schwarzer ratuje Fulham od pogromu !
Przemek112:
Szkoda porażki z City i szkoda że Carlo odchodzi :(
Powodzenia z nowym trenerem ;)
MasterCreati:
5 Kolejka
Kolejna porażka ! Arsenal zbyt mocny !
Ten mecz chyba do końca życia zapamięta José Bosingwa, który w 93 minucie strzelił bramkę samobójczą, która dała trzy punkty Arsenalowi, który wcale aż tak dobrze nie grał, mecz wyrównany, Bramkę na 1 - 0 w 67 minucie zdobył ostatnio w dobrej formie Anelka jednak już kilka minut później stan meczu wyrównał grający chyba mecz życia Denilson i jak już pisałem José Bosingwa tyle, że do swojej bramki po strzale Chamakha kilka sekund przed ostatnim gwizdkiem sędziego.
Bramki :
67' Nicolas Anelka
71' Denilson
94' José Bosingwa(sam.)
Piłkarz Meczu :
Denilson 8.0
Skrót spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Michael Essien : Przykro mi z powodu tych porażek..
- Czuje się po części winny za te wyniki, bardzo mi przykro z powodu ostatnich porażek bo nie graliśmy słabo jednak zaznaliśmy gorycz porażki, musimy szybko znacząc wygrywać bo może ten sezon być stracony jeżeli szybko się nie otrząśniemy.
- Bardzo dobrze się dogaduje w środku pola z Lampardem i muszę też pochwalić nowego kolegę, Gareth Barry szybko się wkomponował w zespół i gra w podobnym stylu do Claude Makélélé i to może być klucz do sukcesu.
CR7MUFC:
Szkoda porażki , coś Ci Chelsea nie idzie , ale podniesiesz się ;)
Zapraszam do Siebie
Fala1902:
Ale boli taka porażka :(
Master jesteś wojownikiem, musisz walczyć dalej. Tylko uważaj, żeby reszta stawki za daleko nie odjechała, bo będzie ciężko to odrobić.
kamileqPL:
gdzie Luiz, Torres :)?
Nawigacja
[#] Następna strona