Dział Ogólny > Archiwum Karier
Chelsea Londyn by MasterCreati | Mark Schwarzer ratuje Fulham od pogromu !
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgdzie Luiz, Torres :)?
--- Koniec cytatu ---
Na ławce, Drogba w lepszej formie..a Luiz jest słabszy od Bosingwy
Daro.:
Słabsze dni dla Chelsea. Ta bramka samobójcza chyba jeszcze bardziej zmniejszyła morale graczy CFC. Ciężko będzie awansować chociażby do LE, ale wierzę w Ciebie. ; )
mojsesh:
ohohoh w 94 minucie trafić samobója ? hehehe
no coś słabo ci idzie ;< jeszcze nam z ligi spadniesz..
MasterCreati:
Bert van Marwijk Menadżerem Chelsea Londyn !
Nowym menadżerem Chelsea Londyn został Bert van Marwijk, dotychczas pracował w takich klubach jak Borussia Dortmund, Feyenoord, Fortuna Sittard oraz trenował Reprezentację Holandii w piłce nożnej z która to odniósł największy sukces ponieważ zdobył wicemistrzostwo świata w 2010 roku, finał Pucharu Holandii 1999 z Fortuną Sittard oraz wicemistrzostwo Holandii 2001, Puchar Holandii 2008, finał Pucharu Holandii 2003 oraz Puchar UEFA 2002 z Feyenoordem Rotterdam. Lambert "Bert" van Marwijk urodzony 19 maja 1952 w Deventer, trener piłkarski i były holenderski piłkarz, występujący na pozycji ofensywnego pomocnika lub rozgrywającego. Jako zawodnik grał m.in. w AZ Alkmaar, z którym osiągnął najlepszy wynik w swojej karierze - Puchar Holandii. Dziś podpisał kontrakt z Chelsea na dwa lata gdzie w ciągu roku zarobi 9 milionów euro i tym samym stał się najlepiej zarabiającym menadżerem w Premier League, na świecie więcej zarabia tylko Jose Mourinho (Real Madryt) i Luiz Felipe Scolari (Bunyodkor Taszkent) .
- Moim celem jest zwycięstwo w Lidze Mistrzów, to jest najważniejsze, tak mi powiedział Roman Abramowicz, sukces w Premier League jest także ważny i nie mogę odpuścić żadnych rozgrywek nawet FA Cup.
Nowego menadżera Chelsea sprawdzi Bayern Monachium, który przyjedzie w ramach Ligi Mistrzów na Stamford Bridge, to Bawarczycy będą faworytem jednak może Bert van Marwijk wraz z Chelsea pokusi się o niespodziankę ? Łatwo nie będzie bo Bayern dysponuję bardzo mocną kadrą a szczególnie pod wrażeniem można być dwóch skrzydłowych Bayernu czyli Arjen Robben i Franck Ribéry.
mojsesh:
Lubie tego trenera ;D Myślę że poprowadzi Chelsea do sukcesów.
Co do meczu z Bayernem to jak widze po screnie średnią formą dysponują, ale to się okaże ;D
Powodzenia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona