chłopie weź mnie nie załamuj ;( będę musiał gry na płyty najpierw zgrać a do tego głupio będzie już trzeci raz ściągać Service Packa 3 teraz instaluje PES 09 (tylko dlatego ze dawno nie grałem) i zobaczymy jak on nie będzie działać to faktycznie coś za przeproszeniem spierdo*****
Super wprost genialnie moze mi ktoś powiedziec o co chodzi
Jednego dnia wszystko super ****r chodzi i robie spolszczenie do PES 11 chcac sobie zrobic miejsce na dysku usunalem tylko pare auktalizacji a zadna nie byla potrzebna do komputera !!!!!!!! wlaczam ponownie PES'a i problem z GPU shader 3.0 czyli pixel shader 3.0 teraz instaluje pes 09 i co ? BLad z Pixel shader 2.0 no do cu*** pana co to ku*** ma być? No to jest beznadzieja a formata nie zrobie ! Moja karta posiada Pixel shader i powinno smigac a czemu tak nie jest prosze mi to wytlumaczyc i podac rozwiazanie mego problem a format nie wchodzi w grę !!!
Pszepraszam za moj wulgaryzm ale prosze mnie zrozumiec bo wydaje 100 zl za gre ktora pozniej mi nie dziala ? Dodam ze to co usunalem natychmiast zwrocilem. Prosze niech jakis spec lub dobry informatyk mi pomoze bo dlugo tak nie pociagne
Dobra spróbuje zainstalować nowe sterwoniki do karty graficznej może to zadziała