Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
krolewski1902:
No i Barca pokonana, Ronaldo czerwona kartka ciekawe kto go zastąpi
reddevil8911:
Pokonałeś Barcę na Campo Nou, wielki wyczyn. Moje gratulacje.
Mecz nerwowy i pełen walki, nie miałeś litości dla nich ale osłabiłeś sobie skrzydła na kolejne mecze.
Barca bez punktów :o :o :o :o :o :o
Super_Mario:
Gratulacje wygranej w tak trudnym meczu. Musiało być nieprzyjemnie. Tylko szkoda tej kartki dla Cristiano. Pewnie kilka meczów będzie pauzował :(
Ale jaja :D Odwróć tabelę, Barcelona na czele :D
matinho10:
W pierwszym meczu poszło Ci średnio ale w drugim pokonałeś moja Barcelonę i udowodniłeś ,że jesteś głównym kandydatem do mistrzostwa.
Fala1902:
3 Kolejka La Liga
Derby Madrytu dla Królewskich !
W 3 kolejce ligi Hiszpańskiej znowu czekał nas pojedynek dwóch wielkich drużyn. Real Madryt podejmował na swoim stadionie odwiecznego wroga czyli Atletico Madryt. Królewscy przystąpili do tego meczu ze sporym osłabieniem jakim jest brak Di Marii a szczególnie Cristiano Ronaldo. Tych piłkarzy zastąpili Kaka i Pedro Leon. Od początku spotkania nie był widoczny brak Ronaldo bo Real dalej atakował skrzydłami a Pedro Leon rozgrywał świetne zawody. W 34 minucie Sergio Ramos dośrodkował piłkę w pole karnego a tam Adebayor strzałem głową pod poprzeczkę pokonał bezradnego De Geę. Po zmianie stron Real dalej stwarzał sobie okazję do zdobycia gola ale Atletico nie było dłużne, szczególnie groźni byli Reyes i Aquero. W 76 minucie Juanfran trafił w słupek, gdyby piłka leciała troszkę bliżej to byłoby 1:1, bo Casillas nawet się nie ruszył. Po emocjonującym spotkaniu Real Madryt pokonał Atletico Madryt 1:0 i objął prowadzenie w tabeli.
Nawigacja
[#] Następna strona