Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (3/89) > >>

MasterCreati:
szkoda, tej straty punktów jednak to jest Villarreal a nie jakiś słabszy zespół z dołu tabeli, oni będą walczyć o LM jak nie o Majstra.

reddevil8911:
Ciężki początek, Villareal ci się postawiło. Mecz bardzo trudny,ale po pogoni i jedno oczko cieszy.

Giggs11:
Aj, szkoda remisu z Villarreal, ale są oni dobrze grają znam ich doskonale :D. Mam nadzieję że w następnych kolejkach będzie lepiej. Jakieś transfery będziesz robił? ;>

Fala1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAj, szkoda remisu z Villarreal, ale są oni dobrze grają znam ich doskonale :D. Mam nadzieję że w następnych kolejkach będzie lepiej. Jakieś transfery będziesz robił? ;>

--- Koniec cytatu ---

Raczej nie :P Chciałem znowu sprowadzić Chamakha ale jest Benzema, Higuain i Adebayor  więc nie bardzo ;)
Skład raczej jest wystarczający :) Właśnie zabieram się za mecz z Barcą na Camp Nou ;D

Fala1902:
2 Kolejka La Liga

Piękny i brutalny mecz na Camp Nou !!!
W drugiej kolejce La Liga Real Madryt pojechał do Barcelony by zmierzyć się z drużyną Pepa Guardioli. Na mecze Realu z Barcą zawsze patrzy cały futbolowy świat tak było również i tym razem. Piłkarze obu ekip mecz zaczęli w najmocniejszych składach z jedną małą zmianą. Zawieszonego za czerwoną kartkę Carvalho zastąpił Hiszpan Raul Albiol. Mecz zaczął się standardowo, Barcelona grała dużo piłką, a Real starał się ją odebrać Katalończykom. W 34 minucie Ronaldo minął w pełnym biegu Maxwella i dograł w pole karne do Adebayora a ten wpakował piłkę do siatki Valdesa. Kiedy wydawało się że to już koniec emocji w pierwszej połowie, Cristiano Ronaldo brutalnie sfaulował Alvesa(zasłużył sobie) i został wyrzucony z boiska. Po zmianie stron na boisku pojawił się Lass zastępując Ozila. W 64 minucie było już niestety 1:1. Alves wrzucił piłkę z wolnego a Puyol ładnym strzałem głową pokonał Ikera Casillasa. W 70 minucie pojawił się Kaka który wszedł za Adebayora i Villa który wszedł za Keitę. W 78 minucie kibice Królewskich oszaleli. Grający w osłabieniu Real Madryt wyszedł ponownie na prowadzenie za sprawą Samiego Khediry który w dość szczęśliwy sposób strzałem z dystansu pokonał bramkarza Barcy. W 82 minucie Barcelona dalej atakowała Angel Di Maria sfaulował wychodzącego na czystą pozycję Ville i sędzia pokazał mu czerwoną kartkę. Do rzutu wolnego podszedł Alves, ale nie pokonał bramkarza Realu. Pomimo ataków Barcelony wynik już się nie zmienił i Real wygrał ten piękny mecz 2:1. Barcelona po dwóch kolejkach zajmuję w tabeli 18 miejsce bez zdobyczy punktowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej