Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
Fala1902:
4 Kolejka La Liga
Klęska w spotkaniu z Almerią !
W spotkaniu 4 kolejki La Liga Real Madryt pojechał do Almerii by zmierzyć się z tamtejszą drużyną. Świeżo po zawieszeniach do podstawowego składu wrócili Ronaldo i Di Maria. Piłkarze Królewskich chcieli wygrać by pozostać na czele tabeli. W 6 minucie gospodarze przeprowadzili atak po którym objęli prowadzenie za sprawą Corony. Piłkarze Realu atakowali ale do przerwy przegrywali 1:0. Po zmianie stron W 51 minucie Ronaldo podał wzdłuż bramki do Adebayora a ten umieścił piłkę w siatce. Kiedy wydawało się że Real pójdzie za ciosem to ponownie gospodarze objęli prowadzenie dzięki moim obrońcom. Marcelo tak niefortunnie wybijał piłkę że trafił w Albiola a piłka wpadła do bramki zaskoczonego Casillsa. Mimo usilnych ataków piłkarze Realu przegrali pierwszy mecz w sezonie i zajmują piąte miejsce w tabeli. Prowadzi Deportivo z 9 pkt.
TekU:
jak zobacze, że ktoś napisze, że szkoda porażki bo Almeria to cieniasy to wam powiem tyle na żywo to "[cenzura]" zgodzę się ale w pesie to jedna z lepszych drużyn w BBVA i właśnie z nią mi się najgorzej gra ale u siebie Barceloną wygrałem ;D. Tak między nami ;D podaj dokładnie linka na pesface bo ja jak wchodzę w twarze/włosy to mi się strona zacina.
Konfas:
uuu ale pocisk ;D od Almerii dostać ;/ Nie no nie wierze trochę ;D
reddevil8911:
No cóż są takie ekipy w tej grze które ciężko ograć..
W następnym meczu muszą być 3 punkty.
matinho10:
Szkoda tego meczu.Myślę ,że w następnym spotkaniu zdobędziesz 3 pkt.
Powodzenia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona