Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (7/89) > >>

Super_Mario:
Grzeszczak a ja napiszę że szkoda porażki :D Ale porażka 1:2 to nie klęska. Gdyby Was ograli różnicą większą niż 2 gole, to już wtedy można by napisać klęska :D

Żarty żartami, ale nie można sobie pozwolić na takie porażki, zwłaszcza że Barcelona tak świetnie zaczęła sezon (2 porażki). Na pewno będą gonić.

Fala1902:
1 runda Copa Del Rey

Nieudany mecz z Espanyolem!
W pierwszy meczu 1 rundy Copa Del Rey Real Madryt pojechał do Barcelona by zmierzyć się z Espanyolem.Spotkanie od samego początku było bardzo wyrównane ale to gospodarze objęli prowadzenie w 40 minucie a dokładnie Ivan Alonso strzałem przy słupku pokonał Dudka.Taki wynik utrzymał się do przerwy.Po zmianie stron Królewscy rzucili się do ataków ale na posterunku był Kameni,który nie dał się pokonać i wynik meczu zakończył się zwycięstwem gospodarzy 1:0.

Konfas:
Ale Cię cisną w tej Primera Division :D
a tak serio Real to dobry klub (Barca <3 lepsza :D), więc powinieneś trochę powalczyć. Myślę, że jeszcze zdołasz wejść na to... przynajminej drugie miejsce, bo wiadomo, że Barca będzie pierwsza :D

Fala1902:
5 Kolejka La Liga

Klęska w spotkaniu z Racingiem !!!
W 6 kolejce Real Madryt pojechał do Santander by zmierzyć się z tamtejszym Raingiem. Gospodarze chcieli pokonać Królewskich którzy są pogrążeni w kryzysie. Piłkarze Jose Mourinho przegrali dwa ostatnie spotkania i idą na dno. Przez całą pierwszą połowę to gospodarze narzucali tempo Królewskim i w 44 minucie objęli prowadzenie po bramce Marcusa Rosenberga. Po zmianie stron Real atakował, starał się ale na posterunku był bramkarz gospodarzy albo obrońcy. Real Madryt przegrał 3 mecz z rzędu i nad Jose Mourinho zbierają się czarne chmury. Real w tabeli spadł już na 8 miejsce co jest niedopuszczalne dla takiego klubu jakim są Królewscy. W następnej kolejce Real zmierzy się na wyjeździe z Ol Lyon.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle Cię cisną w tej Primera Division :D
a tak serio Real to dobry klub (Barca <3 lepsza :D), więc powinieneś trochę powalczyć. Myślę, że jeszcze zdołasz wejść na to... przynajminej drugie miejsce, bo wiadomo, że Barca będzie pierwsza :D

--- Koniec cytatu ---
aha, urzekła mnie twoja historia.

W lidzę muszę przyznać idzie słabo ale niepokonana Barca już poległa dwa razy więc powinieneś sobie poradzić i odrobić straty :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej