Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
Fala1902:
6 Kolejka La Liga
Długo wyczekiwane zwycięstwo stało się faktem !!!
W 6 kolejce Real Madryt podejmował na własnym stadionie Malagę, która przed sezonem kupiła kilku bardzo dobrych graczy takich jak m.in Julio Baptista czy bramkarz Asenjo. Piłkarze Królewskich podbudowani zwycięstwem z Lyonem w Champions League mecz zaczęli z impetem ponieważ już po 20 minutach prowadzili 2:0. Najpierw bramkę w 3 minucie zdobył niezawodny ostatnio Adebayor strzałem głową a w 17 minucie Ronaldo po rzucie karnym. Taki wynik pozostał do przerwy. Po zmianie stron Real grał spokojnie zbytnio się nie przemęczając ale zdobył jeszcze jednego gola za sprawą Khediry który wykorzystał zamieszanie pod bramką Asenjo. Honor gości uratował Julio Baptista w 87 minucie. Brazylijczyk minął Pepe i pewnym strzałem pokonał Casillasa. Real wygrał pewnie to spotkanie 3:1.
matinho10:
No no widocznie jesteś na fali.Kolejna wygrana ,ale patrząc na rywala to zbyt wymagający nie był .Tak czy innaczej gratulacje i powodzenia ;)
HalaMadrid:
Widać że kryzys chyba zażegnany, i bardzo dobrze.
Widać że Adebayor strzela praktycznie co mecz. ;)
Fala1902:
2 Kolejka Champions League
Real zwycięski ale nie skuteczny !
W drugiej kolejce ligi mistrzów na Santiago Bernabeu przyjechała drużyna Spartaka Moskwa.Królewscy nie zlekceważyli rywala z Rosji i wyszli najmocniejszym składem. Od początku spotkania widoczna była przewaga Realu. Królewscy momentami aż do przesady strzelali na bramkę Dykana jakby chcieli rozerwać siatkę. W 19 minucie Ozil wrzucał piłkę z rożnego a do główki najwyżej wyskoczył Pepe i wpakował piłkę do bramki.Po zmianie stron dalej grała jedna drużyna. Iker Casillas spał na bramce. Na dodatek kontuzji nabawiła się największa gwiazda Realu Cristiano Ronaldo. Real zwyciężył to spotkanie 1:0 ale z taką skutecznością będzie ciężko dalej. Królewscy są na pierwszym miejscu w lidze mistrzów z 6 pkt na koncie, drugi jest Ol Lyon który jest 2 z 3 pkt na koncie.
Super_Mario:
Chyba kryzys, tak jak ktoś napisał, zażegnany :) Przekonujące zwycięstwo nad Malagą i cenne zwycięstwo nad Spartakiem. Ważne 3 punkty są.
Takiej niemocy strzeleckiej u Moskwian już dawno nie widziałem, zwłaszcza że lubią zagrać z kontry. Już raz tak mi załatwili Liverpool w Moskwie.
Nawigacja
[#] Następna strona