Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
matinho10:
No gratuluje wygranej ale statystyka mnie przeraziła ;)
Aż 20 strzałów i tylko 4 celne.Zdarza się ale popracuj nad tym.
Powodzenia ;)
TekU:
Mario wielka racja kryzys zażegnany ale 20 strzałów? :o :D
Nawet ja tyle moją Barceloną nie oddałem ;D
Adebyor RULEZ :D ;D
Giggs11:
No początek słaby(wyniki oczywiście :D), ale z czasem idzie ci coraz lepiej może powrócisz do tych czasów gdzie real królował w europie :).
Fala1902:
7 Kolejka La Liga
Królewscy znowu wygrali !!!
W meczu 7 kolejki hiszpańskiej ekstraklasy Real Madryt podejmował na własnym boisku drużynę Majorki. Real musiał sobie radzić w tym spotkaniu bez Ronaldo który jest kontuzjowany. Real Madryt pierwszy strzał oddał po 12 minutach i właśnie wtedy było już 1:0 dla Królewskich. Sami Khedira pokonał bramkarza gości.Radość zawodników Realu nie trwała zbyt długo ponieważ w 24 minucie Pina wykorzystał błąd obrońców i dał remis gościom ustalając wynik do przerwy.Po zmianie stron na boisku pojawił się Alvaro Morata zmieniając Emanuela Adebayora i sześć minut później po faulu na nim sędzia podyktował rzut karny.Morata sam podszedł do jedenastki i pewnym strzałem dał prowadzenie Realowi 2:1. W 76 minucie wynik meczu na 3:1 ustalił Mesut Ozil strzałem z dystansu z ok 30 metrów. Real wygrał kolejny mecz i jest na 3 miejscu w tabeli Primiera Division.
TekU:
Wreszcie wygrywasz :D ale ten Morata wydaje się niezłym zmiennikiem dla Adeby ;D
Nawigacja
[#] Następna strona