Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
matinho10:
Dobrze ,że wracasz do Madrytu.Tutaj jest twoje miejsce.Tu była twoja najlepsza kariera.
Myślę ,że wygrasz wszystko .Powodzenia ;)
Zapraszam do mnie
mojsesh:
No powracasz do Królewskich ;D OBy kariera była taka dobra jak poprzednia ;D
Super_Mario:
Widzę, że wracasz do kariery Realem :) Pokonaj w końcu tą Barcelonę i zdobądź upragnione Mistrzostwo :)
MasterCreati:
dobrze, że Realem grasz bo miałeś ciekawą karierę, pamiętam jak Chamakh strzelał bramki..heh :D
Fala1902:
1 Kolejka La Liga
Ciężki mecz z Villareal na początek rozgrywek !
W pierwszej kolejce nowego sezonu Real Madryt podejmował jak zawsze silną drużynę Villareal.Królewscy spotkanie rozpoczęli w żelaznym zestawieniu. Piłkarze Realu od samego początku dominowali na boisku. Rajdy bokami boiska przeprowadzali Ronaldo i Di Maria. Piłkarze gości w 25 minucie przeprowadzili akcję w której wymienili raptem z cztery podania i piłkę na 25 metrze od bramki dostał Cazorla. Hiszpan potężnym strzałem wpakował piłkę do siatki Casillasa , i stadion zamarł. Po zmianie stron na boisku zameldowali się Kaka i Adebayor. W 53 minucie Togijczyk mógł wyrównać wynik ale po strzale głową piłka uderzyła w słupek. W 76 minucie akcję przeprowadzili Marcelo i Kaka ten pierwszy podawał ten drugi strzałem w długi róg pokonał bramkarza gości. Pomimo ataków wynik do końca meczu nie uległ zmianie i mecz zakończył się remisem 1:1. W końcówce spotkania drugą żółtą kartkę zobaczył Carvalho i nie będzie on mógł zagrać w następnej kolejce na Camp Nou w spotkaniu Barceloną w ramach drugiej kolejki La Liga.
Nawigacja
[#] Następna strona