Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (13/89) > >>

Fala1902:
Copa Del Rey

Pierwsze starcie z Celtą Vigo !
W pierwszym spotkaniu 1/8 pucharu Króla Real Madryt grał na wyjeździe z drugoligową Celtą Vigo. Jose Mourinho dał pograć od początku młodemu napastnikowi Alvaro Moracie. W 24 minucie gospodarze objęli prowadzenie po bramce Hugo. Przed gwizdkiem na przerwę Angel Di Maria strzałem lewą nogą w górny róg bramki pokonał bramkarza Celty. Po zmianie stron za kontuzjowanego Kakę wszedł Canales. W 67 minucie Real wreszcie wyszedł na prowadzenie. Marcelo w pełnym biegu wrzucił piłkę w pole karne a tam DI Maria strzałem głową pokonał bramkarza Celty po raz drugi. Real wygrał to spotkanie jak najmniejszym nakładem sił przed bardzo ważnym spotkanie w następnej kolejce z Sevillą na wyjeździe.

reddevil8911:
Ten mecz musiałeś wygrać, taka przewaga w strzałach dziwne jakbyś nie wygrał. Bardzo dobry mecz Di Maria zagrał.

Przemek112:
No Di Maria się postarał i dał Ci pewne zwycięstwo.
Powodzenia w drugim mecz. ;)

Fala1902:
10 Kolejka La Liga

Przyszedł czas na prawdziwy sprawdzian dla piłkarzy Jose Mourinho. Spotkanie z Sevillą było szlagierem tej kolejki i w Europie. Królewscy chcieli wygrać by powiększyć przewagę nad pozostałymi drużynami. Mecz zaczął się źle dla Realu. Romaric strzałem z ok 25 metrów pokonał Casillasa już w 3 minucie. Kiedy gospodarzom wydawało się że przejęli kontrolę nad meczem Pepe w 5 minucie wyrównał wynik meczu, po podaniu od Di Marii. Mecz był toczony w bardzo szybkim tempie, strasznie upierdliwy dla moich obrońców był Navas który nawet na chwilę nie dawał im odpocząć. Pierwsza połowa zakończyła się remisem. Po zmianie stron Los Blancos narzucili swoje tempo i w 67 minucie Adebayor zdobył bramkę będąc sam na sam z Palopem. Do końca meczu wynik się nie zmienił i Królewscy wygrali kolejny mecz i są liderami tabeli z dwupunktową przewagą nad Villareal.

Przemek112:
Gratuluję pokonania mocnej Sevilli.Jesteś liderem i utrzymaj się na tej pozycji bardzo długo.
Powodzenia  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej