Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (12/89) > >>

Fala1902:
8 Kolejka La Liga

Królewscy ogrywają Sociedad na wyjeździe !
W 8 kolejce Real Madryt pojechał do San Sebastian by zmierzyć się z tamtejszym Realem. Piłkarze Los Blancos pojechali w najmocniejszym składzie, do zdrowia powrócił bowiem Ronaldo. Od początku spotkania jednak to goście więcej grali piłką i wydawało się jakby to oni mieli przewagę. W 34 minucie Sarpong wykorzystał błąd obrońców Realu i pokonał bezradnego Casillasa. Po zmianie stron Real się obudził i w 53 minucie Adebayor wykorzystał podanie od Ronaldo i było już 1:1. W 57 minucie Adebayor wychodził sam na sam z bramkarzem i został sfaulowany w polu karnym. Do karnego podszedł Ronaldo i nie pomylił się z jedenastu metrów. Kiedy wydawało się że mecz zakończy się jednobramkowym zwycięstwem Adebayor w 78 minucie wpakował piłkę po ponownym podaniu od Ronaldo. Real wygrał zasłużenie 3:1.

reddevil8911:
No Real jest rozpędzony leje każdego, kto się nawinie pod rękę.

I bardzo dobrze, Sevilla numerem 1 :o

Super_Mario:
Widzę, że drobny kryzys macie za sobą. 3 gole z Mallorcą, 3 z Espanyolem i 3 z Realem Sociedad. Ozil musiał ładnie sypnąć Mallorce, takie strzały lubię najbardziej i mogę oglądać bez końca :D Higuain to świetny piłkarz co udowodnił na MŚ w RPA, a także wdał mi się we znaki w finale LM. Dobrze, że wbił te dwie bramki Espanyolowi. Z Realem Sociedad musiała być nerwówka. Na przerwę schodziliście przegrywając 0:1, ale udało się strzelić 3 bramki.

Widzę, że Barcelona trochę się "obudziła" po tych dwóch porażkach na początku. Chyba dobrze, że nie idzie im tak dobrze. Najważniejsze to nie dać się głupio potknąć i najlepiej wygrać z Barceloną na początku rundy wiosennej :)

PS : Trochę się zdziwiłem, bo myślałem że w Pucharze gracie tylko 1 mecz i pozamiatane po porażce z Espanyolem. Dobrze, że gracie dalej :)

Fala1902:
9 Kolejka La Liga

Małe derby Madrytu dla Realu !!! Getafe poległo !
W 9 kolejce obecnego seozonu przyszedł czas na małe derby Madrytu. Gospodarze są niepokonani od kilku meczy i w tym meczu również chcieli pokazać się z jak najlepszej strony. O dziwo Mourinho nie postawił w tym meczu na Di Marie, zastąpił go na skrzydle Higuain. Królewscy jak zwykle zaczęli spotkanie od mocnego uderzenia bo już w 2 minucie Adebayor dostał długie podanie od Pepe i pokonał bramkarza gości. Kiedy Getafe dobrze się nie otrząsnęło było już 2:0. Ozil strzałem z linii 16 metrów pokonał Ustariego. Po zmianie stron Mourinho zdjął Adebayora i Ozila a wprowadził za nich odpowiednio Moratę i Kakę. Brazylijczykowi nie idzio zbytnio w tym sezonie i klub myśli nad sprzedażą Kaki. W 92 minucie Khedira ustalił wynik meczu po strzale głową po dośrodkowaniu Marcelo. Królewscy po tym zwycięstwie objęli prowadzenie w tabeli.

reddevil8911:
Jesteś w gazie, nie do zatrzymania.  Masz lidera to bardzo ważne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej