1.Dajemy detach w starym kitserverze
2.Wgrywamy nowego.
3.Otwieramy config.exe i dajemy save
4.Tworzymy plik krun-config.txt
5.Wklejamy do niego link do exe, np. C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011/pes2011.exe
Mam nadzieje ze pomogłem. Pomysł by KamZ.
A takze tutek by radeqq:
Udało mi się ustawić GDB na osobnym, exe. A więc postanowiłem napisać mały poradnik(sprostowanie) do teraźniejszego. A więc zaczynamy
1) Ściągamy paczkę działającego kitservera z uaktualnieniami lodmixer, manager.exe i rld.dll(dla wersji pirackich
)
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE2) Wchodzimy w nasz stary kitserver i usuwamy z niego wszystkie pliki (można zostawić folder example-root, czyt. ten, który zajmuje najwięcej miejsca
)
3) Kopiujemy pliki znajdujące się w środku naszego nowego kitservera do folderu starego kitservera.
4) Otwieramy manager.exe, wybieramy nasze .exe, klikamy "Dettach", a następnie wgrywamy jeszcze raz poprzez naciśnięcie przycisku "Attach"
5) Otwieramy config.exe i klikamy "Save".
6) Utworzył nam się teraz plik config.txt, ale to nie ma większego znaczenia
7) A teraz najważniejsza czynność:--Otwieramy Notatnik i wpisujemy:
[krun]
exe="C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\nasze.exe"
*w miejsce nasze.exe wpisujemy nazwe naszego exe w zalezności, jakiego patcha posiadamy, np.: BPL 2011 Patch.exe, PesEdit Patch.exe itd.
WAŻNE: Nie wolno stawiać spacji, należy pamiętać o wielkości liter, znaków oraz cudzysłowiu. Tam gdzie w przykładzie jest ścieżka C:\Program Files....., trzeba uwzględnić na której partycji oraz w jakim folderze znajduje się ścieżka naszego exe na naszym komputerze.Tak napisaną ścieżkę w Notatniku zapisujemy jako:
krun-config.txt w naszym kitserverze.
7)Grę zawsze odpalamy poprzez
krun.exeJeśłi by nadal nie działało, to wchodzimy w plik
config.txt i jeśli nie jest zmienione to zmieniamy w ścieżce:
img.dir = "example-root"
na:img.dir = "nasz folder img, np.: bpl, pesedit, rsc itp."
Przykład:img.dir = "bpl"
I to na tyle, powinno śmigać
Powodzenia!!